altΣτα πλαίσια της εργολαβίας ύψους 240.000 ευρώ συνεχίζονται οι εργασίες κλαδεκτομής από την Π.Ε Καρδίτσας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της και οι οποίες είχαν ξεκινήσει πριν από έναν περίπου μήνα. Ο καθαρισμός της βλάστησης ερεισμάτων, πρανών και νησίδων πραγματοποιείται κατά μήκος των επαρχιακών οδών Καρδίτσας - Λάρισας και Καρδίτσας – Τρικάλων.

Τα σημεία επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: ‘’ Συνεχίζουμε τον καθαρισμό της πλευρικής φυτοκάλυψης σε σημεία, όπου παρατηρείται έξαρση και λόγω των καιρικών συνθηκών. Χόρτα, ποώδης και ξυλώδης βλάστηση και κλαδιά δέντρων  ‘’εισβάλλουν’’ κυριολεκτικά στο οδόστρωμα, δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες. Μειώνουν την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς, κρύβουν την σήμανση της οδού και αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιών. Με τις εργασίες καθαρισμού (αποψίλωση και κλάδεμα ) οι κίνδυνοι αυτοί ελαχιστοποιούνται. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων και από εξειδικευμένο προσωπικό και με την τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Η ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και η οδική ασφάλεια είναι ζητήματα που αποτελούν προτεραιότητα για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.34
Δύση: 19.17
Σελήνη
11 ημερών
1821
Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
1825
Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
1897
Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
1906
Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
1921
Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!