altTo Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συναδέλφους της ΕΣΗΕΜΘ και όσους είχαν την τιμή να γνωρίσουν τον Παναγιώτη Νεστορίδη,  δημοσιογράφο - συνδικαλιστή που κόσμησε με την παρουσία του όλον το κλάδομας.

Ο Παναγιώτης Νεστορίδης έγινε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ το 1994 και έκτοτε η διαδρομή του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την συνδικαλιστική δράση του κλάδου, την οποία υπηρέτησε από πολλές διαφορετικές θέσεις: ως μέλος (2002-2004) και κατόπιν (2004-2008) αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΜ-Θ, ως αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ (2001-2004), ως μέλος και αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ (από το 2009 έως σήμερα).
Το 2018 εξελέγη εκ νέου στο ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ και ήταν επίσης μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Η δράση του και η έντονη προσωπικότητα για 20 και πλέον χρόνια, με σημαντικές και καίριες παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν το δημοσιογραφικό κλάδο, αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη για όλους μας.
    
Το Δ.Σ της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε αποχαιρετά τον Παναγιώτη Νεστορίδη, τονίζοντας την ιδιαίτερη σχέση με την Ένωσή μας, που εκφραζόταν υποστηρικτικά σχεδόν πάντα από τον ίδιο. Αποτέλεσε, όπως και άλλοι συνάδελφοι, εραστής των θέσεων και των απόψεων των Δημοσιογραφικών Ενώσεων της Ελληνικής Περιφέρειας, πίστεψε στην ενότητα του κλάδου κάτω από την σκέπη του ΕΔΟΕΑΠ, όπως και έγινε, παραμένοντας στις επάλξεις μέχρι τέλους, παρά την περιπέτεια της υγεία του.

Συνθετικός και ταυτόχρονα διαλλακτικός,πάντα γεμάτος με κοινωνικά, πολιτικά και συνδικαλιστικά επιχειρήματα, ο Παναγιώτης Νεστορίδης αποτέλεσε για τις ΠεριφερειακέςΕνώσειςΣυντακτών, έναν πραγματικό «κυματοθραύστη», που απέτρεπε τις οποιεσδήποτε«επιθέσεις», από όπου και αν προερχόταν.
Εκφράζουμε την λύπη μας, που δεν μπορούμε να παραστούμε στην πολιτική του κηδεία και να τον αποχαιρετήσουμε όπως του αξίζει.
Η τέφρα του, όπως ήθελε, θα σκορπιστεί στο ΠαγγαίοΟρος, στα χώματα της πατρίδας του, στην Ελευθερούπολη Καβάλας που με τόσο αγάπη μάς μιλούσε.

Το Δ.Σ.
ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.47
Δύση: 19.08
Σελήνη
10 ημερών
1453
Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας.
Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
1829
Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
1878
Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
1914
Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
1922
Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα.
Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"