altΟλοκληρώθηκε με εξίσου μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό το δεύτερο αποκριάτικο Σαββατοκύριακο στο Fashion City Outlet, με μικρούς καρναβαλιστές και οικογένειες να γεμίζουν το εμπορικό κέντρο με χρώμα, γέλιο και αποκριάτικη διάθεση. Οι διαδραστικές παραστάσεις και τα βιωματικά δρώμενα επιβεβαίωσαν ότι τα Αποκριάτικα Σαββατοκύριακα έχουν ήδη γίνει σημείο αναφοράς για τη φετινή αποκριά στην πόλη.

Η γιορτή κορυφώνεται το τελευταίο αποκριάτικο Σαββατοκύριακο στο Fashion City Outlet, με δράσεις που υπόσχονται ακόμη περισσότερη φαντασία και συμμετοχή. Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 18:00 και την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 12:00, η παράσταση «Ένας Χαρταετός Αρλεκίνος» μετατρέπει τον χώρο σε μια πολύχρωμη γιορτή, όπου ένας μικρός χαρταετός γίνεται αρλεκίνος και προσκαλεί τα παιδιά σε χορό, τραγούδι και παιχνίδι.
Το ίδιο Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, από τις 12:30 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 19:30, το ανοιχτό Carnival Party δίνει τον ρυθμό της αποκριάς με παραδοσιακό γαϊτανάκι, clown, ξυλοπόδαρη και μασκότ, σε ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο ενέργεια, κέφι και αποκριάτικες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο “εργαστήρι” του Fashion City Outlet, ενώ όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο.
Με δωρεάν, άνετο parking 1500 θέσεων, συνεχές ωράριο λειτουργίας και Winter Sales έως και -70% που συνεχίζονται έως τις 28 Φεβρουαρίου, το Fashion City Outlet σας προσκαλεί να ζήσετε το φινάλε της αποκριάς με τον πιο χαρούμενο τρόπο.
Οι Απόκριες κορυφώνονται στο κέντρο της καρδιάς μας — στο Fashion City Outlet, εκεί όπου η διασκέδαση γίνεται εμπειρία.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.34
Δύση: 19.17
Σελήνη
11 ημερών
1821
Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
1825
Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
1897
Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
1906
Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
1921
Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!