altΣυνάντηση εργασίας Α. Στεργίου με Σ. Χιονίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

Μία ακόμη γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τον Γενικό Γραμματέα κ. Σάββα Χιονίδη. Πρόκειται για ένα κυβερνητικό στέλεχος με βαθιά γνώση και μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει τόσο Δήμαρχος όσο και βουλευτής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις έως σήμερα χρηματοδοτήσεις που αφορούν την πορεία έργων που υλοποιούνται και άλλων που θα εκτελεστούν στον Δήμο Αργιθέας. Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που σχετίζονται με το νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και μια σειρά από τρέχοντα θεσμικά θέματα που επηρεάζουν άμεσα την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων, όπως η στελέχωση των υπηρεσιών, οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι και λοιπά κρίσιμα διοικητικά και οικονομικά ζητήματα.Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προοπτική επιπρόσθετων χρηματοδοτήσεων στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, γεγονός που δημιουργεί θετικές προσδοκίες για την απρόσκοπτη συνέχιση και ενίσχυση των αναπτυξιακών παρεμβάσεων στον τόπο.
Στο πλαίσιο της συνάντησης επιβεβαιώθηκε το άριστο και εποικοδομητικό κλίμα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Αργιθέας και του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Στεργίου εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την εξαιρετική συνεργασία με το σύνολο της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠΕΣ, υπογραμμίζοντας τη σύμπλευση των δύο πλευρών σε σειρά κομβικών αυτοδιοικητικών ζητημάτων.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας κ. Σάββας Χιονίδης αναγνώρισε την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται σε έναν ορεινό και μικρό Δήμο όπως ο Δήμος Αργιθέας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης. Παράλληλα, τόνισε ότι θα παραμείνει αρωγός στο δημιουργικό έργο της Δημοτικής Διοίκησης επ’ ωφελεία των κατοίκων.
Και αυτή ηνέα συνάντηση του Δημάρχου κ. Ανδρέα Στεργίου με κυβερνητικό αξιωματούχο, επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δυναμική παρουσία του Δήμου Αργιθέας στα κρατικά κέντρα λήψης αποφάσεων και τη σταθερή διεκδίκηση λύσεων και πόρων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες ενός ορεινού Δήμου με υψηλές απαιτήσεις, αλλά και μεγάλες προοπτικές.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.24
Νέα Σελήνη
1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!