Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΕΟΑΣΚ

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο Καρδίτσας

Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας των αγροτών της περιοχής μας που διεκδικούν  αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών από τις πρόσφατες πλημμύρες, ουσιαστική στήριξη του εισοδήματος τους και ουσιαστική προστασία της ζωής με άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας κα.

Πόλεις και χωριά της Θεσσαλίας βυθίστηκαν  στις λάσπες της εγκληματικής πολιτικής κυβέρνησης-περιφέρειας-δήμων που θεωρεί την προστασία της ζωής μας κόστος όταν δεν μπορεί να γίνει «τρόπος» για νέα μεγάλα κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους.
Δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς . Δεν αποδεχόμαστε ως κανονικότητα να είναι η ζωή και το μέλλον μας  εκτεθειμένα στο έλεος των καιρικών φαινομένων, της επιλεκτικής κρατικής ανικανότητας. Η μόνη διέξοδος, η μόνη ελπίδα για τον λαό μας είναι ο συντονισμένος αγώνας όλων μας ενάντια σε αυτές τις επιλογές που μας πνίγουν κυριολεκτικά και μεταφορικά . Να απαιτήσουμε εδώ και τώρα  πίσω την ζωή που μας κλέβουν.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.47
Δύση: 18.29
Σελήνη
14 ημερών
1822
Ο Γρηγόριος Σάλας κηρύσσει την Επανάσταση στην περιοχή Σκάλας του Ελευθεροχωρίου Ολύμπου.
1829
Το Φρούριο Αντιρρίου παραδίδεται στους Κ. Τζαβέλα, Χατζηχρήστο και Μιαούλη.
1959
Με διαταγή του αρχηγού της ΕΟΚΑ Γεωργίου Γρίβα - Διγενή, διακόπτεται ο ένοπλος αγώνας της ΕΟΚΑ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!