Εκδήλωση τιμής στην αλύγιστη Βαγγελίτσα Κουσιάντζα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/5 ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ
 

Σε μια περίοδο που μαίνονται οι ιμπεριαλιστικές αντιπαραθέσεις στην Ουκρανία και ο ελληνικός λαός βιώνει τις συνέπειες της στρατιωτικής αναμέτρησης ΝΑΤΟ- ΕΕ με τη Ρωσία, με δραματική επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, βρίσκεται σε εξέλιξη πολύμορφη πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ.

Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας  η ΚΟΒ Παλαμά του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση τιμής στην αλύγιστη κομμουνίστρια δασκάλα από τον Παλαμά, Βαγγελίτσα Κουσιάντζα.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 15 Μάη στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.
Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.06
Δύση: 20.44
Σελήνη
25 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.