ΤΕ Καρδίτσας ΚΚΕ: Πολιτική δραστηριότητα

Στα πλαίσια του πλατιού πολιτικού ανοίγματος που πραγματοποιεί η Τομεακή οργάνωση Καρδίτσας του ΚΚΕ, θα γίνουν οι παρακάτω συσκέψεις, περιοδείες εκδηλώσεις:

•ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/8/2021
•Σύσκεψη-Κανάλια στις 8.30 μμ στο κατάστημα «ΘΕΑ» (μπαλκόνι) με ομιλητή τον Αστέρη Χαλάτση μέλος ΤΓ της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

•ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8/2021    
•Περιοδεία αντιπροσωπείας του κόμματος με τον Έκτορα Γάζο μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και τον Βασίλη Ελευθερίου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο δήμου Πλαστήρα με την Λαϊκή Συσπείρωση στα χωριά: Μοσχάτο, Μεσενικόλας, Μορφοβούνι.

•ΚΥΡΙΑΚΗ 8/8/2021    
•Περιοδεία αντιπροσωπείας του κόμματος με τον Πάνο Τζόκα μέλος του ΤΓ της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και τον Βασίλη Ελευθερίου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο δήμου Πλαστήρα με την Λαϊκή Συσπείρωση στα χωριά: Κρυονέρι, Νεοχώρι, Φυλακτή, Πεζούλα.

•ΠΕΜΠΤΗ 12/8/2021
•Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Τάκη Ψημμένο στέλεχος του κόμματος και αγωνιστή της Αντίστασης και του ΔΣΕ στις 7.30 μμ στον Μεσενικόλα (πλατεία) με ομιλήτρια την Φυλιώ Τόλια ιστορικό και συνεργάτη του τμήματος Ιστορίας του ΚΚΕ.

•ΣΑΒΒΑΤΟ 14/8/2021    
•Σύσκεψη –Καταφύγι στις 11 π.μ. στο καφενείο Βασίλη Ζαχάκου με ομιλητή τον τον Έκτορα Γάζο μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

•ΚΥΡΙΑΚΗ 22/8/2021    
•Σύσκεψη-Μορφοβούνι με ομιλητή τον Βασίλη Ελευθερίου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο δήμου Πλαστήρα με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 18.31
Σελήνη
13 ημερών
1916
Τα βουλγαρικά στρατεύματα εκκενώνουν τη Φλώρινα.
1920
Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος δέχεται θανατηφόρο δάγκωμα πιθήκου.
Η Μεραρχία Σμύρνης διενεργεί επιδρομή κατά της Νίκαιας, την οποία βρίσκει εκκενωμένη και πυρπολημένη.
1941
Σφαγές Ελλήνων από τους Αλβανούς στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
1943
Σφαγές Ελλήνων από τους Γερμανούς στις Καρυές Λακωνίας.
1944
Οι Γερμανοί εκκενώνουν τη Ναύπακτο και το Άργος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Επέτειος
 
Είναι 3 φίλοι και ετοιμάζουν την καθιερωμένη τους εξόρμηση για κυνήγι χωρίς τις γυναίκες τους. Ο ένας όμως αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα και λέει στους άλλους δύο μες στην στενοχώρια πως δεν θα πάει φέτος μαζί τους. «Αν πας και φέτος για κυνήγι και με αφήσεις μόνη μου στην επέτειό μας θα σε χωρίσω..» του είπε η γυναίκα του και αυτός δεν ήθελε να τη χάσει.
Ετοιμάστηκαν οι άλλοι 2 με κρύα καρδιά και πήγαν. Ξαφνικά βλέπουν και τον τρίτο να έρχεται μέσ’ την καλή χαρά! «Τι έγινε;» του λένε, «πώς και ήρθες τελικά; Σε άφησε η γυναίκα σου;» «Ναι!» τους λέει, «είχαμε επέτειο σήμερα και είχε φέρει στο σπίτι κάτι μαστίγια που φοβήθηκα και σχοινιά χοντρά, κάτι αλυσίδες, κάτι λουκέτα, κάτι χειροπέδες και μου λέει: «Γδύσε με» και εγώ την έγδυσα. Μετά μου λέει: «Δέσε με, με το σχοινί» και εγώ την έδεσα. Μετά μου λέει: «Δέσε με και με την αλυσίδα και βάλε και το λουκέτο» την έδεσα και με την αλυσίδα και έβαλα και το λουκέτο. Μετά μου λέει: «Φόρα μου και τις χειροπέδες» και τις έβαλα και αυτές. Μετά μου λέει: «Τώρα κάνε ό,τι πραγματικά θες» και να ‘μαι!!!»