Επίσημη επίσκεψη του Βουλευτή Γιώργου Κωτσού στην Αργιθέα

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 ο Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Αργιθέα. Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου τον υποδέχθηκε στο Δημαρχείο στο Ανθηρό, εκεί όπου ο Βουλευτής υπηρέτησε ως Δήμαρχος κατά την περίοδο 1999-2002.

Ακολούθησε μια εποικοδομητική σύσκεψη με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Παπαδήμα, του Αντιδημάρχου Ηλία Τσιατσιάνη, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Κώστα Γραμμένου, της Γεν.Γραμματέως Κατερίνας Λαφαζάνη και του Προέδρου Τ.Κ. Ανθηρού Γιώργου Κωτή.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Βουλευτή για την παρουσία του στην ορεινή περιοχή και για την έως τώρα χρήσιμη βοήθειά του μέσα από καίριες παρεμβάσεις αναφορικά με την επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας, τη στήριξη των αιτημάτων χρηματοδοτήσεων από πλευράς του Δήμου προς την πολιτεία και τη διοικητική λειτουργία του Δήμου.

Εν συνεχεία τον ενημέρωσε διεξοδικά για το ευρύτερο διεκδικητικό πλαίσιο για την περιοχή, όπως ακριβώς αποτυπώθηκε στο διαπαραταξιακό υπόμνημα που κατατέθηκε προ μηνών στον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα.

Ο κ. Κωτσός από τη μεριά του διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός με όλες του τις δυνάμεις στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Αργιθέας, επιβεβαιώνοντας στην πράξη για ακόμα μια φορά το συνεχές του ενδιαφέρον για την περιοχή, και εξέφρασε την πεποίθησή του πως σύντομα θα δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις σε βασικά στρατηγικά θέματα που απασχολούν την Αργιθέα όπως είναι χαρακτηριστικά οι εκκρεμότητες στις οδικές συνδέσεις.

Νωρίτερα, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού, συνομίλησε με τους μόνιμους κατοίκους και επέβλεψε τις εργασίες αποκατάστασης των καταστροφών από τον "Ιανό" στην Τοπική Κοινότητα Αργιθέας, μαζί με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Μπίνα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 04.59
Δύση: 20.00
Πανσέληνος
1767
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στην Κωνσταντινούπολη τον νεομάρτυρα Παναγιώτη από την Καισαρεία.
1821
Οι Τούρκοι σφάζουν περίπου 100 προκρίτους στην Κω.
Σφαγές Ελλήνων από Τούρκους στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1827
Δύναμη 6.000 Τουρκοαιγυπτίων υπό τον Ιμπραήμ επιτίθεται στην Μονή Μεγάλου Σπηλαίου των Καλαβρύτων.
1914
Η φάλαγγα του καπετάν Παύλου Γύπαρη απελευθερώνει την Κορυτσά.
Ο στρατός της αυτόνομης Βορείου Ηπείρου απελευθερώνει τη Μοσχόπολη.
1941
Εισέρχονται στην Αθήνα τα πρώτα τμήματα των ιταλικών στρατευμάτων Κατοχής υπό τις αποδοκιμασίες των κατοίκων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.