Έκλεισε η αμοιβαία παραχώρηση των νυν και πρώην οικοπέδων του Κ.Υ. Μουζακίου

altΣυνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ

Συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ.Φώτη Σερέτη, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (07/04) ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.
Ο Δήμαρχος Μουζακίου βρέθηκε στο γραφείο του διοικητή στην έδρα της Υγειονομικής περιφέρειας στη Λάρισα, με σκοπό να συζητήσουν από κοντά για τα οικόπεδα του Κέντρου Υγείας Μουζακίου.

Σε ένα πολύ θετικό κλίμα, ο κ.Στάθης και ο κ.Σερέτης συμφώνησαν στην αμοιβαία παραχώρηση του παλιού και αντίστοιχα του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου.
«Ιδιαίτερα χαρούμενος που υπάρχει απόλυτη και αγαστή συνεργασία με την 5η ΥΠΕ και τον Διοικητή κ.Σερέτη. Με την αμοιβαία παραχώρηση των οικοπέδων ανοίγει ο δρόμος για το Δήμο Μουζακίου ώστε να αξιοποιήσει τον χώρο πίσω από το Δημαρχείο προς όφελος των κατοίκων», δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.12
Δύση: 18.33
Σελήνη
26 ημερών
1690
Έλληνες και Ενετοί απελευθερώνουν από τους Τούρκους τον Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου.
1834
Η Αθήνα ονομάζεται πρωτεύουσα του Εληνικού Κράτους.
1906
Αποβιβάζεται στη Σούδα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλ. Ζαΐμης, ως δεύτερος Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!