Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας, με διπλή, ταυτόχρονη συμμετοχή στις εκθέσεις TRAVEL UTAZAS BUDAPEST και TTR FAIR ROMEXPO που έλαβαν χώρα σε Βουδαπέστη και Βουκουρέστι σε ίδιες ημερομηνίες. Πρόκειται για δύο εκθέσεις κοινού, γενικού τουρισμού που αποτελούν τις κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις των δυο χωρών.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ως συνεκθέτης του ΕΟΤ παρουσίασε με σύγχρονα μέσα προορισμούς όπως η Σκιάθος, η Αλόννησος, η Σκόπελος, το Πήλιο, η Λίμνη Πλαστήρα, τα Μετέωρα, ο Όλυμπος, τα παράλια του ν. Λάρισας και άλλους και τις δυνατότητες που προσφέρουν στον επισκέπτη για μοναδικές εμπειρίες. Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Λία Ρογγανάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ζώγας και υπηρεσιακά στελέχη.
«Συνεχίζουμε δυναμικά το πρόγραμμα τουριστικής προβολής με στόχο την αύξηση του μεριδίου της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών πόρων και προορισμών της Θεσσαλίας σε επιλεγμένες αγορές-στόχους του εξωτερικού, με τη διατήρηση των παραδοσιακών τουριστικών αγορών και την αναζήτηση νέων για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Η μύγα!
Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα. Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό: - "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;" Κι ο δεύτερος: - "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!" |
|
Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών
Περισσότερα