Ειδήσεις

"Αποκαλυπτήρια" για την ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας με Έσπερο Λαμίας και ελεύθερη είσοδο!

altΤην πρώτη του… γνωριμία με το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας, κάνει την Πέμπτη στις 6 μ.μ. η νέα ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, καθώς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε φιλικό αγώνα, τον Έσπερο Λαμίας.
Οι «κυανόλευκοι» μετρούν ήδη δύο εβδομάδες συνεχών προπονήσεων και στόχος του προπονητικού τιμ, είναι να μπει η ομάδα σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να δοκιμαστεί το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών.

Το πρώτο τεστ έρχεται με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας, ομάδα που για δεύτερη διαδοχική χρονιά συμμετέχει στην Elite League και με ενισχυμένο ρόστερ, φιλοδοξεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.
Με τον Γιάννη Σοφογιάννη για 17η διαδοχική χρονιά στον πάγκο του, ο Έσπερος έχει ενισχυθεί σημαντικά με αθλητές που μετρούν παραστάσεις από την BasketLeague, όπως ο άλλοτε παίκτης του Α.Σ.Κ., Θοδωρής Τσιλούλης, ο Νώντας Παπαντωνίου, ο Αμερικανός ΤόρλινΦιτζπάτρικ (με θητεία σε Απόλλωνα Πάτρας, Ρέθυμνο, Χολαργό, Άρη, Ιωνικό Νίκαιας), ο συμπατριώτης του Ράιαν Άλεν και ο Νίκος Χουχούμης.
Το φιλικό που ορίστηκε για την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», έχει ελεύθερη είσοδο κι έτσι, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση δωρεάν.

Κρας τεστ με Κεραυνό Στροβόλου το Σάββατο στην Καρδίτσα!
Δύο ημέρες μετά τον αγώνα με τον Έσπερο, ο βαθμός δυσκολίας των φιλικών δοκιμών αυξάνεται σημαντικά, καθώς ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κεραυνό Στροβόλου, το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στο Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης».
Το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου υποδέχεται τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Κύπρου, σε ένα διεθνές φιλικό που ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της περιοχής.
Ο εννέα φορές πρωταθλητής Κύπρου, Κεραυνός συμμετέχει φέτος στο BasketballChampionsLeague και στον πάγκο του βρίσκεται από τον Απρίλιο του 2022 ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας των χρυσών επιτυχιών, Μιχάλης Κακιούζης, ενώ στο ρόστερ του δεσπόζουν ονόματα με αξιοσημείωτη καριέρα στα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο- γήπεδα.
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν δωρεάν.
 

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.02
Δύση: 20.01
Σελήνη
6 ημερών
371 π.Χ.
Μάχη στα Λεύκτρα και νίκη των Θηβαίων του Επαμεινώνδου επί των Σπαρτιατών.
332 π.Χ.
Επιτυγχάνεται η άλωση της Τύρου από τον Μέγα Αλέξανδρο.
1097
Οι Σταυροφόροι νικούν τους Σελτζούκους Τούρκους στο Δορύλαιο.
1821
Στα Τρίκορφα Αρκαδίας 22 οπλαρχηγοί αναγνωρίζουν τον Δ. Υψηλάντη ως Αρχιστράτηγο.
1828
Αρχίζει η λειτουργία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
1913
Απελευθέρωση της Δράμας από τον Ελληνικό Στρατό.
1914
Διωγμός των Ποντίων από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!