altΑντιμέτωπος με πρωτόγνωρη κρίση ο τεχνολογικός κολοσσός της Καλιφόρνια μετά το black out διαρκείας

Mία από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία για το Facebook καθώς μετά το πρωτόγνωρο black out παγκοσμίως η μετοχή της εταιρείας κατρακυλά ενώ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα διεθνή ΜΜΕ.

Στη Wall Street, η τιμή της μετοχής του Facebook, που κατέγραψε ήδη πτώση στην αρχή της συνεδρίασης, επιτάχυνε τις απώλειές της και σημείωσε πτώση - κατρακύλα κατά σχεδόν 6% ενώ όπως αναφέρει η NetBlocks, υπηρεσία που παρακολουθεί τον οικονομικό αντίκτυπο από προβλήματα στο διαδίκτυο, εκτιμά πως η διακοπή του Facebook έχει προκαλέσει στην παγκόσμια οικονομία ζημιά 160 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger τέθηκαν εκτός λειτουργίας από το απόγευμα της Δευτέρας στις 18.30 (ώρα Ελλάδας) καθώς υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σύμφωνα με ιστοσελίδες εξειδικευμένες στην παρακολούθηση των πλατφορμών.


Περισσότερες λεπτομέρειες στο "ethnos.gr" (εδώ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.11
Δύση: 18.34
Σελήνη
24 ημερών
642
Οι Άραβες κατακτούν την Αίγυπτο καθώς ο Ελληνικός Στόλος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια.
1176
Οι Σελτζούκοι Τούρκοι νικούν τον Αυτοκρατορικό Στρατό στο Μυριοκέφαλο της Μικράς Ασίας.
1912
Η Ελλάς κηρύσσει γενική επιστράτευση (Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος).
1922
Ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Γρηγόριος, ο Αρχιμανδρίτης Ευγένιος και 22 ιερείς κατακρεουργούνται μετά από βασανιστήρια.
1943
Τμήματα ανταρτών επιτίθενται κατά γερμανικής φάλαγγας στην γέφυρα Τσακορέματος στην οδό Άμφισσας-Λιδωρικίου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!