altΑπό το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και ενός άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού τους, για κλοπή από συνεργείο αυτοκινήτων που διαπράχθηκε την 22-08-2021 στην Καρδίτσα.
Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη χθες (24-08-2021) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 22-08-2021 το πρωί στην Καρδίτσα, οι δράστες διέρρηξαν συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν -2- σασμάν και -3- μπαταρίες αυτοκινήτων.
Στη συνέχεια, την 23-08-2021 το πρωί, ο άγνωστος συνεργός τους μετέβη σε επιχείρηση ανακύκλωσης και εμπορίας παλαιών σιδήρων (scrap) στην Καρδίτσα, όπου πούλησε στον ημεδαπό ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τα αφαιρεθέντα εξαρτήματα αυτοκινήτων, καθώς και ακόμη ένα σασμάν αυτοκινήτου.
Τα προαναφερόμενα αντικείμενα που βρέθηκαν στην εν λόγω επιχείρηση κατασχέθηκαν, ενώ ακολούθως, τα αφαιρεθέντα από το συνεργείο, -2- σασμάν και -3- μπαταρίες αυτοκινήτων, αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ για το τρίτο σασμάν αυτοκινήτου διερευνάται η προέλευσή του.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη, ενώ επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, στερείται άδειας λειτουργίας της επιχείρησης από την αρμόδια Αρχή.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Σελήνη
24 ημερών
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!