altΑπό την αρχή της επιδημίας ένας κλάδος εργαζομένων που χτυπήθηκε ολοκληρωτικά ήταν ο κλάδος των μουσικών με την ανεργία στον κλάδο αυτόν να αγγίζει το 100%. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους να ζουν δραματικές οικονομικές καταστάσεις.

Κάνουμε έκλυση προς τους τοπικούς Δημάρχους του Νομού μας καθώς και προς την Αντιπεριφέρεια να στηρίξουν εμπράκτως και όχι μόνο στα λόγια αυτούς τους εργαζόμενους , να αποφύγουν τις πολυέξοδες μεγάλες μουσικές συναυλίες και παραστάσεις, να στηρίξουν και να επενδύσουν στα τοπικά σχήματα και στους τοπικούς καλλιτέχνες που τόσο το έχουν ανάγκη. Σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι θα πρέπει να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και να στηρίζουμε τον τόπο μας.
Ελπίζουμε αυτή η έκλυσή μας προς τους τοπικούς άρχοντες να βρει ανταπόκριση και σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα μουσικών που πρόσφατα συστήθηκε και είναι μέλος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και με τα τοπικά θεατρικά σχήματα γιατί και αυτά και οι άνθρωποι που ασχολούνται σε αυτά αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις , αν θέλουμε να λειτουργούν και να συμβάλλουν στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας θα πρέπει και αυτός ο κλάδος να στηριχθεί. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αν υπάρχει πραγματική θέληση για στήριξη (οικονομική) αυτών των κλάδων, οι τρόποι μπορούν να βρεθούν!
 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΡΑΝΑΣ
Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΟΥΛΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Τελευταίο Τέταρτο
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!