altΤο μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων  αύριο Δευτέρα 14/06: «Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές, στην προσπάθειά τους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και πίστη στις δυνατότητές σας, εύχομαι η προσπάθειά σας να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μια δοκιμασία που κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον και την επαγγελματική σταδιοδρομία, ωστόσο να θυμάστε ότι καμία μάχη - κερδισμένη ή χαμένη -  δεν ορίζει τη συνολική πορεία της ζωής.
Εύχομαι καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στέκονται δίπλα στα παιδιά, μοιράζονται την αγωνία τους και είναι αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε τους βήμα. Είθε το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες όλων.
Καλή επιτυχία!».

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Σελήνη
24 ημερών
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!