«Η 19η Μαΐου είναι ημέρα Μνήμης. Μνήμης για τον Ελληνισμό, μνήμης για την Ορθοδοξία. Τιμούμε σήμερα την Γενοκτονία των Ποντίων.Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης Εθνικής Ιστορίας, κατά του Ελληνισμού και κατά του Χριστιανισμού. 102 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Μουσταφά Κεμάλ εξόντωσε στην κυριολεξία, δολοφονώντας, βιάζοντας και εξοστρακίζοντας πάνω από 350.000 Έλληνες από τον Πόντο.
Αυτή η μέρα έχει θεσπιστεί από την ελληνική Πολιτεία ως ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, διότι κατέστρεψε έναν πολιτισμό 3000 χρόνων και παρέδωσε ελληνική γη στα χέρια των Τούρκων.
Ευχόμαστε να μην ξανά ζήσουμε τέτοιες στιγμές και κύριο μέλημα της Κυβέρνησής μας είναι η διεθνοποίηση της Γενοκτονίας και η αναγνώρισή της από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας ως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού και κατά της ανθρωπότητας.
Ευελπιστώ αυτές οι μέρες να παραμείνουν στη μνήμη μας.
Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ, αλλά ταυτόχρονα τιμούμε όλους εκείνους που πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος εξ ονόματος του Ελληνισμού, εξ ονόματος του Χριστιανισμού.»
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!