Συνελήφθη στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας αλλοδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης -8- μηνών και χρηματική ποινή -5.000- ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ένας αλλοδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε -64- πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!