Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένεται την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα υπάρχει στην Πελοπόννησο και στην Κεντρική Στερεά.
Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -7 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 13, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο από 0 έως 13, στην Ήπειρο από -2 έως 13, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 3 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 12, στις Κυκλάδες από 4 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 12 και στη Κρήτη από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς έως βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Παροδικές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 01) έως 12 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στην Θράκη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 02) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 και στα βόρεια ηπειρωτικά έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια και γρήγορα αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 02) έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες με ασθενείς τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι 4 με 5 και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!