altΩρα 9:00 με 13:00 στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων

Η σημασία της αιμοδοσίας γίνεται ακόμη σπουδαιότερη στην περίοδο που διανύουμε καθώς λόγω της πανδημίας η έλλειψη σε αίμα σε όλη τη χώρα είναι σημαντική και δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν.

Για  τους λόγους αυτούς, η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Σοφάδων, καλεί νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες  να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία την ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 9:00 με 13:00 στο πνευματικό κέντρο Σοφάδων .
Να σημειωθεί ότι η αιμοληψία θα διενεργηθεί αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό και κατά την αιμοδοσία θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών που προβλέπονται για την τρέχουσα περίοδο από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.49
Δύση: 18.28
Σελήνη
13 ημερών
1449
Φθάνει από τον Μυστρά στην Κωνσταντινούπολη ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος.
1822
Δύναμη επαναστατών συγκρούεται στην Μονή Παναγίας Δοβράς της Νάουσας με 4.000 Τούρκους.
1921
Το Α΄ Σώμα Στρατού καταλαμβάνει την οχυρωμένη τοποθεσία και την πόλη Τουμλού Μπουνάρ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!