Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κος Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και υπεύθυνος ΓΕΜΗ Κος Τσεκούρας Δημήτριος , τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ Καρδίτσας Κος Ψαρρής Νικόλαος και Γκέκας Νικόλαος , θυμήθηκαν ξανά τα πρώτα τους βήματα στο επιχειρείν. Η εξαιρετική ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την ΔΥΠΑ για τους σπουδαστές της ΕΠΑΣ και είχε ως θέμα το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, εξελίχθηκε σε έναν διάλογο μεταξύ των μελών του ΕΒΕ, των μαθητών και των καθηγητών τους.
Συμβουλές, ερωτήσεις, απορίες και γενική συζήτηση που αφορά την επιχειρηματικότητα, κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων που σύσσωμοι συμμετείχαν. Ως Επιμελητήριο Καρδίτσας ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές της ΔΥΠΑ για την πολύ όμορφη εμπειρία που είχαν τα μέλη μας και ευχόμαστε αυτά τα παιδιά , που είναι και δικά μας παιδιά μιας και ζουν και μεγαλώνουν στην Καρδίτσα και που σε λίγο καιρό θα μπουν στην αγορά, να πήραν έστω και ένα θετικό στοιχείο από αυτή την εκδήλωση για την μελλοντική τους επιχειρηματική πορεία και όχι μόνο.
Νέοι ,νέες και παιδιά της Καρδίτσας ,το Επιμελητήριο δηλώνει ότι θα είναι πάντα στη διάθεση σας.
.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!