altΠερισσότερες από ηλεκτρικές εκκενώσεις, μεταξύ των οποίων αστραπές και κεραυνοί σημειώθηκαν την Πέμπτη (4/4) μόνο μέχρι το απόγευμα, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, όπως κατέγραψε το meteo/ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. 
 
Ειδικότερα, έως τις 17:30 της Πέμπτης 24/04, το μεγαλύτερο ύψος βροχής καταγράφηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στο Ίσωμα Κιλκίς και ήταν ίσο με 33.4 mm.
Αξιολόγα ύψη βροχής καταγράφηκαν και στην Αττική με το μεγαλύτερο ύψος βροχής να σημειώνεται στο μετεωρολογικό σταθμό στο ΣΚΑ με 26.6 mm.
Να σημειωθεί ότι, οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο (26-27/4).
 
Πηγή cnn.gr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.06
Δύση: 19.44
Σελήνη
28 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!