altΟι ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές κολεξιόν στα καταστήματα του Fashion City Outlet μας περιμένουν και αυτή την εβδομάδα με υπέροχες προτάσεις για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί και το σπίτι σε εκπληκτικές τιμές.
 
Επίσης ο Λουλουδένιος Πασχαλόκηπος με τα δημιουργικά εργαστήρια και τις διαδραστικές παραστάσεις που ξετρέλαναν τα παιδιά τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι κοντά μας πάλι, μέχρι το Σάββατο 26 Απριλίου.
Όσο εμείς κάνουμε τα ψώνια μας οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν στο εργαστήριο δημιουργίας πασχαλίτσας, καθημερινά 12 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα. Ένα διασκεδαστικό ανοιξιάτικο εργαστήρι που όλα τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν τη δική τους τρισδιάστατη πασχαλίτσα με έντονο κόκκινο χρώμα και παιχνιδιάρικες μαύρες βούλες!
Επίσης το Σάββατο 26 Απριλίου διασκεδάζουμε με τις παραστάσεις κουκλοθέατρου: «Ο τρελολαγός και το άσπαστο αυγό» και ο «φούρναρης Πασχάλης και τα μαγικά κουλουράκια».  
Αγορές λοιπόν, παιχνίδι, κουκλοθέατρο και δημιουργική απασχόληση! Το εμπορικό κέντρο της καρδιάς μας είναι εδώ για να κρατήσει ζωντανή την εορταστική ατμόσφαιρα για άλλη μια εβδομάδα.
Fashion City Outlet, ο απόλυτος ψυχαγωγικός και καταναλωτικός προορισμός της Θεσσαλίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.36
Δύση: 17.53
Σελήνη
20 ημερών
1826
Ο Νικόλαος Κριεζώτης κατορθώνει να εισέλθει με 450 πολεμιστές στην Ακρόπολη, την οποία πολιορκούσε ο Κιουταχής.
1866
Μάχη στο Βαφέ Αποκορώνου και ήττα των Κρητών επαναστατών.
1908
Η Κρητική Συνέλευση κηρύσσει την Ένωση με την Ελλάδα.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός Ηπείρου απελευθερώνει τη Φιλιππιάδα από τους Τούρκους.
1944
Αρχίζει η αποχώρηση των γερμανικών δυνάμεων από την Αθήνα και η είσοδος σε αυτήν των πρώτων ελληνικών και συμμαχικών τμημάτων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!