Ο Δημήτρης Μαλισιώβας για την περιπέτεια της Αναγέννησης

Επιστολή με την οποία αναφέρεται στην περιπέτεια της Αναγέννησης απέστειλε ο γνωστός Καρδιτσιώτης δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης Δημήτρης Μαλισιώβας. Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Με  θλίψη παρακολουθούμε  το τελευταίο τετράμηνο το "κόντεμα" της ιστορικής Αναγέννησης και την πτώση στο Περιφερειακό. Η Διοίκηση δεν ευθύνεται για την πτώση. Αυτοί που ευθύνονται είναι όλοι αυτοί, που άφησαν την Αναγέννηση σε χέρια άσχετων τα τελευταία χρόνια. Η πορεία της ομάδας ήταν  προδιαγεγραμμένη από τη στιγμή που η ομάδα έμπλεξε στα γρανάζια κάποιων πονηρών που ταχα μου κινούσαν τα νήματα στην ΕΠΟ....!Έτσι η πιο εύκολη παραμονή στην κατηγορία μετατράπηκε σε όλεθρο και αγώνες πλέον στα χωριά της Τσαριτσάνης!! Η πρόταση μου είναι απλή. Αυτοί που έγραψαν  με την παρουσία τους αυτή  τη μαύρη σελίδα της Αναγέννησης, πρέπει να τους αποκλειστεί  η  δια βίου απαγόρευση με την Αναγέννηση. Είναι η πιο απλή τιμωρία, γιατί η ζημία που προκάλεσαν στην Αναγέννηση είναι τεράστια, και αυτό όλοι το καταλαβαίνουν. Τέλος θέλω να τονίσω, πως  κάποιοι  από τα τοπικά ΜΜΕ καλό θα είναι να σταματήσουν να καλύπτουν τούς ενόχους του εγκλήματος ,παίζοντας  το ρόλο του  θεματοφύλακα της Αναγέννησης. Αν θέλουν να βοηθήσουν ας κάνουν μια οικονομική καμπάνια βοηθώντας πρακτικά τον ερασιτέχνη που επωμίζεται την μεγάλη ευθύνη αναδιάταξης της ομάδας.
Τώρα όσον αφορά το μέλλον καλό θα είναι οι τοπικοί φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, αναζητώντας παράλληλα έναν αξιόπιστο επενδυτή. Ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία να αναδειχτούν τα ταλέντα του Νομού φορώντας τη φανέλα της Αναγέννησης..
ΜΑΛΙΣΙΩΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»