Η playlist που θα ακούς στα βραδινά beach parties με τους φίλους σου

altΌπως και να το κάνουμε, για τους περισσότερους από εμάς τα βραδινά beach parties είναι κάτι που δεν μπορεί να λείπει από το καλοκαίρι μας.
Εάν έχεις φύγει ήδη για διακοπές ή εάν αναμένεις πώς και πώς να εξαφανιστείς από την πόλη, τότε σίγουρα πρέπει να έχεις την κατάλληλη playlist, η οποία θα γίνει ο συνοδοιπόρος σου στα όμορφα beach parties που θα οργανώσεις.

Θάλασσα, μουσική, αστέρια, φωτιά, αλκοόλ να ρέει άφθονο, και είσαι έτοιμη για ένα υπέροχο καλοκαίρι. Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται και τόση οργάνωση όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Το μυστικό είναι η καλή μουσική, η μουσική που θα σε ταξιδέψει κάπου στην Ibiza, ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε μια παραλία λίγο έξω από την Αθήνα. Η μουσική που θα σε κάνει να σηκωθείς και να χορέψεις στους ρυθμούς της ανυπότακτης θάλασσας.
Εμείς, ετοιμάσαμε μια playlist για τα βραδινά beach parties στην παραλία. Ελπίζουμε να σε ξεσηκώσει.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "savoirville.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.12
Δύση: 17.11
Τελευταίο Τέταρτο
1646
Κατάληψη της πόλεως του Ρεθύμνου από τις τουρκικές δυνάμεις του Χουσεΐν Πασά.
1681
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν μπροστά στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τον αγιορείτη νεομάρτυρα Δαμασκηνό.
1822
Μοίρα Υδραίικων και Σπετσιώτικων πλοίων αποβιβάζει στο Μεσολόγγι σώμα 1.500 ανδρών προς ενίσχυση της πολιορκημένης φρουράς.
1940
Οι Ιταλοί εκδιώκονται από τον τομέα της Πίνδου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!