«Μένουμε σπίτι» και παίζουμε μέχρι τελικής πτώσεως -4+1 app για να διασκεδάσετε

altΤώρα που «μένουμε σπίτι» έχουμε αλλάξει διακόσμηση, τα ντουλάπια και οι ντουλάπες έχουν τακτοποιηθεί και η κουζίνα έχει πάρει «φωτιά» με τις συνταγές του Πετρετζίκη.Μέσα απ’ όλη αυτή τη νέα καθημερινότητα του «μένουμε σπίτι», δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι. Και δεν μιλάμε μόνο για Monopoly, Jenga και PlayStation αλλά και για διάφορα apps που, ευτυχώς, μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας ή και μόνοι μας.
Μένουμε σπίτι και παίζουμε
Πες το με
Η εφαρμογή είναι πραγματικά απίθανη και θα «πεθάνετε» από τα γέλια. Οι παίκτες καλούνται να διαλέξουν με τι θα παίξουν από τις τέσσερις επιλογές: μία λέξη, ένα φωνήεν, ντιν ή παντομίμα. Η περιγραφή του ζητούμενου μπορεί να γίνει με μία από αυτές τις επιλογές, η οποία έχει καθοριστεί εξ αρχής.
Το πιο δύσκολο είναι μία λέξη, όπου χρειάζεται να περιγραφεί η κάρτα με μία και μόνο λέξη. Το πιο αστείο είναι το φωνήεν. Ο παίκτης προσπαθεί να περιγράψει το ζητούμενο, αντικαθιστώντας όλα τα φωνήεντα με το φωνήεν που του δίνεται. Π.χ. με το γράμμα «Α» το «Καλή διασκέδαση!» γίνεται«Καλά δαασκάδασα!».
Εάν θέλετε, όμως, να γελάσετε με την ψυχή σας, τώρα που μένετε σπίτι, βάλτε τον να περιγράψει το ζητούμενο, αντικαθιστώντας όλα τα φωνήεν. Π.χ. τη λέξη μήλο με το γράμμα «Α». «Ανα τα αμάρα ταν γαατρά κάνα πάρα»… δηλαδή «Ένα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα»!
Πες βρες
Γνωστό και αγαπημένο. Χωριστείτε σε ομάδες και σκεφτείτε γρήγορα. Το Πες Βρες συνδυάζει γνώσεις, οξυδέρκεια και ανταγωνισμό. Ο χρόνος ξεκινά… «Ποιες είναι οι 10 πολυπληθέστερες χώρες της Ευρώπης;». Κάθε σωστή απάντηση επιλέγεται και οι πόντοι συγκεντρώνονται. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και εσείς ψάχνεις τις 10 σωστές απαντήσεις.
 

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"