Ειδήσεις

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Α.Σ.Κ. !!!

Με πολλή χαρά και προσμονή για μια όμορφη και παραγωγική χρονιά, ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι Ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας !
Με ανανεωμένο προπονητικό δυναμικό, ολοκληρωμένο πρόγραμμα, συμμετοχή όλων των παιδιών στο παιχνίδι και την εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ, οι Ακαδημίες στοχεύουν να φέρουν κοντά στον αθλητισμό τα νέα παιδιά, να τους δώσουν την ευκαιρία να αθληθούν, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και να διασκεδάσουν, να αποκτήσουν νέους φίλους και να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 17 ετών, θα προπονούνται με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη καταρτιστεί. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει νέες μεθόδους προπόνησης, ώστε κάθε παιδί να βελτιώνεται διαρκώς, να ασκείται και ταυτόχρονα, να συμμετέχει στην ομαδική προσπάθεια και να μοιράζεται τη χαρά του παιχνιδιού με τους συναθλητές και συναθλήτριές του. Υπεύθυνος του προγράμματος, είναι ο Θέμης Χαροπίδης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και προπονητής Α’ κατηγορίας, ο οποίος θα συντονίζει όλη τη λειτουργία των ακαδημιών.
Ταυτόχρονα, όλα τα παιδιά των ακαδημιών, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά, τη μοναδική εμπειρία της Basket League, αφού δικαιούνται δωρεάν είσοδο σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής, με τον ΑΣΚ να εκπροσωπεί την πόλη μας αλλά και τη Θεσσαλία στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ !
Η έναρξη των προπονήσεων ορίστηκε για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και πέρα από τις συναντήσεις που θα γίνουν, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να έχουν ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά 6-9 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», αλλά και τηλεφωνικά (694 4185740 Βασ.Μπολώτης, 694 8211785 Θ.Χαροπίδης, 697 6607564 Βαγγ. Τζέλλας).
 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.56
Πρώτο Τέταρτο
1821
Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
1824
Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
1907
Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών.
Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
1942
Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1944
Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"