Ειδήσεις

Συνέχεια στον ΠΑΟΚ για τον Α.Σ. Καρδίτσας και προσήλωση στο μεγάλο στόχο!

altΜόλις λίγες ώρες κράτησε η χαρά της σπουδαίας νίκης που πέτυχε ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ κόντρα στον Άρη, η οποία τον διατηρεί σε «τροχιά» παραμονής του στην Basket League.
 
Η ομάδα της Καρδίτσας συνεχίζει απρόσκοπτη την πορεία της στο πρωτάθλημα και γνωρίζει ότι ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός για να στεφθεί με επιτυχία η φετινή προσπάθεια.
Απέναντι στον Άρη, οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν μία ακόμη υπέρβαση που πιστοποίησε με τον πλέον πειστικό τρόπο την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση. Η ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ψυχραιμία στην παράταση, η συγκλονιστική στήριξη από τους φιλάθλους της Καρδίτσας, η τύχη αλλά κυρίως η ικανότητα ήταν τα συστατικά μιας συνταγής που οδήγησε στην τέταρτη νίκη της σεζόν και την τρίτη διαδοχική στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».
Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και ο Α.Σ.Κ. έχει αφοσιωθεί ήδη στο επόμενο ματς, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η αναμέτρηση εντάσσεται στη 19η αγωνιστική και είναι η προτελευταία εκτός έδρας για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου που γνωρίζει ότι έχει μπροστά της μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς επιθυμεί ασφαλώς να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.
Από την πλευρά του, ο Α.Σ.Κ. διατηρεί την ίδια διάθεση και δουλεύει ώστε η αγωνιστικότητα των τελευταίων μηνών να διατηρηθεί σε ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι. Με τέσσερις αγώνες να απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας της σεζόν, η ομάδα της πόλης θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα αποκόμισης θετικού αποτελέσματος, ακόμη και κόντρα σε αντιπάλους με πολύ διαφορετικούς στόχους και αδιαμφισβήτητης ποιότητας. Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει με απόλυτη συγκέντρωση την προετοιμασία του και άπαντες αντιλαμβάνονται ότι η αποφασιστικότητα και η διάρκεια στην απόδοση της ομάδας είναι καταλυτικοί παράγοντες στο δρόμο για την παραμονή. 
Η προσαρμογή στις απαιτήσεις και τις συνθήκες σε ένα τέτοιο ματς και σε μία αρκετά δυνατή έδρα είναι το ζητούμενο για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι, μέσα σε άριστο κλίμα καταστρώνουν ανάλογα τα πλάνα τους. 
 

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.21
Δύση: 18.46
Σελήνη
19 ημερών
1821
Ο Παναγιώτης Καλογεράς και οι αδελφοί Δεσποτόπουλοι κηρύσσουν την Επανάσταση στην περιοχή της Μονεμβασίας.
1822
Κρήτες επαναστάτες επιτίθενται στην περιοχή Ρεθύμνου εναντίον των Τούρκων, τους κατανικούν και τους καταδιώκουν.
1833
Μετά από συμφωνία των Μεγάλων Δυνάμεων, η Τουρκία αναγκάζεται να παραχωρήσει την Λαμία.
1957
Ο Μακάριος αναχωρεί από τις Σεϋχέλλες, όπου είχε εξορισθεί από τους Άγγλους.
Σε συμπλοκή με τους Άγγλους στο Παλέντρι τραυματίζεται θανάσιμα ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Λένος Στυλιανός.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"