Ειδήσεις

Πατάει γκάζι με Avance Car Rental η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ!

Η πρόκληση της Basketleague δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερες προσδοκίες και η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ φιλοδοξεί να τις εκπληρώσει με την Avance Car Rental στο πλευρό της.
Για τις ιδανικότερες συνθήκες μετακίνησης και ασφάλειας των αθλητών μας, η Avance Car Rental παρέδωσε αυτοκίνητα εγγυημένης ποιότητας και η δική της συνεισφορά μας εμπνέει και μας «οδηγεί».

Η Avance Car Rental (Λεωφ. Α. Συγγρού 40-42, Αθήνα) είναι ελληνική Εταιρεία και δραστηριοποιείται στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1992. Επενδύει συνεχώς στην ποιότητα του στόλου της αλλά και στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, γεγονός που την τοποθετεί στις πρώτες θέσεις στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Τα οχήματά της Εταιρείας είναι στην διάθεση σας, να σας οδηγήσουν με τον πιο ασφαλή και άνετο τρόπο στον προορισμό που εσείς επιθυμείτε.
Σταθμούς της Avance θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα σημεία εξυπηρέτησης βρίσκονται σε: Αθήνα, Αίγινα, Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο (Κρήτης), Τήνο, Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαο, Ρόδο, Ιωάννινα, Ιθάκη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κω, Πάτρα, Πάτμο, Πάρο Πρέβεζα, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Σύρο, Χίο ενώ διαθέτει παρουσία εντός των μεγαλύτερων αεροδρομίων της χώρας.
Το δίκτυό της απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες κι εξαπλώνεται συνεχώς ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες όλων των πελατών. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν, εκτός από απλές μισθώσεις οχημάτων, τη μεταφορά ενός ή περισσοτέρων ατόμων, υπηρεσία σοφέρ, και ενοικιάσεις μίας κατεύθυνσης (one way).
Στην ιστορική και συναρπαστική σεζόν που έρχεται η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ αισθάνεται περήφανη και ευγνώμων που η Avance Car Rental βρίσκεται στο πλευρό της.
Η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ευχαριστεί την εταιρία Avance Car Rental για την παραχώρηση αυτοκινήτων εγγυημένης ποιότητας, τα οποία αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση και την καθημερινή ασφαλή και άνετη μετακίνηση των αθλητών μας.

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.26
Δύση: 18.07
Σελήνη
11 ημερών
1675
Επτακόσιοι Μανιάτες αναχωρούν και εγκαθίστανται στην Κορσική.
1821
Ο Ομέρ Βρυώνης καταλαμβάνει και πυρπολεί την Ισσό Βοιωτίας και τη Μονή Αγίου Μελετίου.
1822
Νικηφόρος μάχη στον Αποκόρωνα Χανίων.
1878
Υπογράφεται η Συνθήκη της Χαλέπας μεταξύ Κρητών επαναστατών και Τούρκων.
1922
Σφαγές Ελλήνων από Τούρκους στη Μαγνησία της Ιωνίας.
1943
Οι Γερμανοί εκτελούν 82 Έλληνες στην Ήπειρο.
1955
Φθάνει στην Κύπρο ο Βρετανός στρατάρχης Χάρντινγκ και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως κυβερνήτης.
1958
Οι Βρετανοί σκοτώνουν αμάχους Κυπρίους σε επιδρομή στην Αμμόχωστο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!