Επίσκεψη στις Η.Π.Α. πραγματοποιεί από τις 6-10 Ιουνίου 2022, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας.
Συγκεκριμένα, μετέβη στη Νέα Υόρκη, για την ημερίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) , ενώ αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ κ. Abdulla Shahid.
Ακολούθως, θα αναχωρήσει για την Ουάσινγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Merrick Garland, καθώς και άλλους Αμερικανούς Αξιωματούχους.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στις Η.Π.Α., ο Υπουργός Δικαιοσύνης, θα έχει συναντήσεις και με ομογενειακές οργανώσεις.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Η μύγα!
Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα. Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό: - "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;" Κι ο δεύτερος: - "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!" |
|
Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών
Περισσότερα