Χαρά, αισιοδοξία και περιβαλλοντική δράση με τον Σάκη Ρουβά στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Μεγάλη χαρά για όλους μαθητές και όλες τις μαθήτριες του 14ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (οικισμός Φλαμουλίου). Ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας και της… λίγο μεγαλύτερης νεολαίας επισκέφθηκε το σχολείο την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο δράσης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που διοργανώθηκε με τη στήριξη και τη συνεργασία της εταιρίας φυσικού μεταλλικού νερού «ΘΕΟΝΗ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου.

Εξάλλου η εταιρεία στήριξε το σχολείο που επλήγη από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, παρέχοντας ποσότητες νερού στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Αυτές οι δύο δράσεις, σε συνδυασμό με την  παρουσία του Σάκη Ρουβά, ενθουσίασαν τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες. Λουλούδια αγάπης, αγκαλιές και όμορφες στιγμές με τον τραγουδιστή, που ανταπέδωσε απλόχερα τα συναισθήματα των μικρών παιδιών. Η χαρά ήταν έκδηλη στα μικρά παιδιά μέσω του μηνύματος αισιοδοξίας που δημιούργησε η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στο σχολείο. Σημειώνεται ότι παρέστησαν και τα νήπια από το παρακείμενο Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς ευχαρίστησε την εταιρεία ΘΕΟΝΗ και τον παρόντα ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Δημήτρη Τσέλιο για τη συνεισφορά τους στο σχολεία και στα μικρά παιδιά. Υπενθύμισε, δε, τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσαν περιοχές του Δήμου Τρικκαίων στη διάρκεια της πλημμύρας, αλλά και των προσπαθειών που ο Δήμος κατέβαλε και καταβάλλει για τη στήριξη των πλημμυροπαθών.
Ο κ. Τσέλιος, από την πλευρά του, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ότι στις δύσκολες στιγμές, όπως αυτές που βίωσαν τα παιδιά με τις πλημμύρες, υφίσταται βοήθεια στην κοινωνία, επισημαίνοντας τις συναφείς δράσεις της εταιρείας.
Ευχαριστίες απηύθυνε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και προς τον κ. Ρουβά για την παρουσία του στο σχολείο και τις όμορφες στιγμές που δημιουργήθηκαν με τα παιδιά, τα οποία βίωσαν τις πλημμύρες. Μάλιστα ο Δήμαρχος απηύθυνε και πρόσκληση στον Σάκη Ρουβά να παραστεί στην τελετή λήξης του 12ου Μύλου των Ξωτικών.
Σημειώνεται ότι ο διευθυντής του σχολείου κ. Αθαν. Κατσιούλας προσέφερε ως δώρο στον Σάκη Ρουβά, την έκδοση για τα 125 χρόνια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων. Κάτι που ήταν αντικείμενο συζήτησης με τον Κερκυραίο Σάκη Ρουβά και τη συνεργασία της τρικαλινής φιλαρμονικής με φιλαρμονικές του Ιόνιου νησιού.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε ως επιστέγασμα την προσφορά ενός παραμυθιού από την εταιρεία ΘΕΟΝΗ προς τα μικράν παιδιά. Επρόκειτο για «Το παραμύθι της νύμφης Θεόνη και το μαγικό νερό», που η εταιρεία δημιούργησε.
Χαιρετισμούς απηύθυναν οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Μιχάλης Λάππας, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Λαφαζάνης.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.04
Δύση: 18.17
Σελήνη
21 ημερών
1770
Απελευθέρωση της Καλαμάτας από δύναμη 200 Μανιατών με βοήθεια Ρώσων.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την επαρχία Κορινθίας αμαχητί.
1826
Το Αιτωλικό παραδίδεται με συνθήκη στον Ιμπραήμ.
1833
Πρώτη έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.
1914
Δύναμη Τουρκαλβανών αποκρούεται επιτυχώς από τμήματα του Στρατού της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου.
1923
Καθιερώνεται στην Ελλάδα το Γρηγοριανό Ημερολόγιο.
1945
Ιερολοχίτες καταλαμβάνουν την νήσο Τήλο μετά από σκληρό αγώνα.
1959
Ο Μακάριος επιστρέφει στην Κύπρο όπου τον υποδέχονται με ενθουσιασμό οι Έλληνες της Μεγαλονήσου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"