Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο υποδέχτηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον νέο Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. για τα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί κατατάσσοντας τη Θεσσαλία ως πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα, με περισσότερες από 1000 διοργανώσεις και με αθλητικά έργα άνω των 50 εκατ. ευρώ.

Αναφέρθηκαν ακόμη στην περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ομοσπονδίας που είχε ως αποτέλεσμα πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις, με παγκόσμια πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις καλαθοσφαίρισης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές Ευθύμης Ρετζιάς και Δήμος Ντικούδης.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Υποδεχτήκαμε σήμερα στην πρώτη αθλητική Περιφέρεια της χώρας  τον νέο Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο. Η συνάντηση μας αυτή επισφραγίζει τη συνεργασία μας που φιλοδοξούμε να οικοδομήσουμε στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας και θα μας οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες αθλητικές δράσεις στο μέλλον, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό με την κατασκευή νέων κλειστών γυμναστηρίων όπως στην Καρδίτσα, στη Ζαγορά, στην Σκιάθο, την Αλόννησο αλλά και την ανακαίνιση ήδη υπαρχόντων. Στεκόμαστε πάντα αρωγοί στις προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα».
Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε τα εξής: «Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είναι μια σημαντική προσωπικότητα για όλη την περιοχή και πάντα στέκεται αρωγός στα αθλητικά σχέδια και οράματα. Έχει δείξει κατ’ επανάληψη αυτή την πρόθεση και την επιβεβαίωσε στη σημερινή ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε. Έχει κάνει πολλά πράγματα και είναι βέβαιο ότι θα κάνει ακόμα περισσότερα. Η επιθυμία και στόχευση της διοίκησης της ΕΟΚ είναι η εξάπλωση και ανάπτυξη του μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Η Θεσσαλία είναι μια μεγάλη περιφέρεια με παράδοση στον αθλητισμό και με μεγάλη διάθεση να συνεχίσει να επενδύει σε αυτόν, να φιλοξενεί σημαντικές διοργανώσεις, να ωθεί τη νεολαία στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι δεδομένο ότι μέσα από την άριστη αυτή συνεργασία, στη Θεσσαλία υπάρχει ευρύ πεδίο σημαντικών κοινών δράσεων».

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.27
Δύση: 18.42
Σελήνη
4 ημερών
717
Ανέρχεται στον θρόνο της Αυτοκρατορίας ο Λέων Γ΄, ιδρυτής της Δυναστείας των Ισαύρων.
1821
Ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός κηρύσσει την έναρξη της Επαναστάσεως στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πατρών.
1826
Ο Κιουταχής επιχειρεί να καταλάβει το νησί Κλείσοβα, απέναντι από το Μεσολόγγι.
1833
Πεθαίνει στο Παρίσι ο Αδαμάντιος Κοραής.
1838
Πρώτος επίσημος εορτασμός της ημέρας ως Εθνικής Εορτής.
1854
Ο Ν. Φιλάρετος από το Προμύριο Πηλίου κηρύσσει την Επανάσταση στο Πήλιο.
1896
Τελούνται στο καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.
1905
Το Σώμα του Υπολοχαγού Βάρδα προσβάλλει το βουλγαρικό χωριό Χαγορίτσανη και προκαλεί μεγάλες απώλειες στους κομιτατζήδες.
1932
Τελούνται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου στον χώρο μπροστά από τη σημερινή Βουλή των Ελλήνων.
1938
Εγκαινιάζεται στην Αθήνα ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της Ελλάδος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"