Το πρώτο Γυμνάσιο Μουζακίου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Γιώργος Κωτσός

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη.
Τον κ. Κωτσό υποδέχτηκε η Διευθύντρια του σχολείου κα. Παναγιώτα Μανταλιά, η οποία για ακόμη μία φορά ευχαρίστησε το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για την πολύτιμη βοήθεια του προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεση προμήθεια εξοπλισμού(θρανία, καρέκλες, έδρες και ντουλάπες) πριν μερικούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Βουλευτής Καρδίτσας ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου όπου αντάλλαξε ευχές με μαθητές και καθηγητές. Επιπλέον, ο κ. Κωτσός έμεινε εντυπωσιασμένος από την άριστα κατάσταση των εγκαταστάσεων στην οποία βρήκε το σχολείο και έδωσε θερμά συγχαρητήρια τόσο στους καθηγητές όσο και στους μαθητές. Ταυτόχρονα ο κ. Κωτσός συζήτησε με το Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου τα ζητήματα τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους.
«Επισκέφθηκα σήμερα το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου και η αλήθεια είναι ότι έμεινα ενθουσιασμένος από την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός τους σχολείου.Η εκπαίδευση των νέων ανθρώπων δεν περιορίζεται μόνο στη μεταλαμπάδευση των απαραίτητων γνώσεων όπως προβλέπονται στη διδακτέα ύλη, αλλά η εκπαίδευση περιλαμβάνει όλες εκείνες τις δραστηριότητες που έχουν σκοπό την επίδραση με συγκεκριμένο τρόπο στη σκέψη, στο χαρακτήρα και στη σωματική αγωγή του ατόμου. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε καθηγητές και μαθητές για το σεβασμό των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του σχολείου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς βλέπω ότι η συμβολή μου έπιασε τόπο. Θα είμαι πάντα δίπλα σας. Εξάλλου, αποτελεί απαράμιλλο χρέος όλων μας να πράττουμε πάντα ότι περνάει από το χέρι μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στο μέλλον της πατρίδας μας τα μέγιστα», δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.41
Δύση: 17.45
Σελήνη
25 ημερών
1797
Συνθήκη του Κάμπο Φόρμιο, με την οποία οι Ιόνιοι Νήσοι παραχωρήθηκαν στη Γαλλία.
1822
Ισχυρή τουρκική δύναμη προχωρεί και καταλαμβάνει την Άμφισσα, που είχαν εκκενώσει οι κάτοικοί της.
1827
Ο Φαβιέρος αποβιβάζεται στην Χίο και την απελευθερώνει.
1863
Άφιξη του βασιλέως Γεωργίου στην Ελλάδα.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τη Νάουσα, όπου οι κάτοικοι είχαν καταλύσει τις τουρκικές αρχές.
1918
Ανακωχή του Μούδρου, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος μεταξύ Τούρκων και Δυνάμεων της Entente (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα).
1941
Οι Γερμανοί εκτελούν 250 κατοίκους των Άνω και Κάτω Κερδυλίων Σερρών σε αντίποινα για τον φόνο ενός Γερμανού στρατιώτη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!