Σύσκεψη Σωματείων & Φορεών και συνδικαλιστών του νομού ν. Καρδίτσας

Όλοι στη σύσκεψη Σωματείων & Φορεών, συνδικαλιστών του νομού που οργανώνουν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση     Ιδιωτικού Δικαίου  και η Ένωση Γιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας την Πέμπτη 29/9 και ώρα 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Τώρα είναι ώρα μάχης, οργάνωσης και αγώνα!
Εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι της πόλης παίρνουμε θέση στον αγώνα ενάντια στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης και των εργοδοτών

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η εργατική - λαϊκή οικογένεια βιώνει  στο πετσί της τις τραγικές συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν τόσο η σημερινή όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Όλοι αναρωτιούνται πως θα βγει ο χειμώνας, πως θα αντιμετωπιστεί η  ακρίβεια που τσακίζει κόκκαλα. Εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες στην πόλη μας δεν έχουν πια τη δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, οι μικρομεσαίοι αγρότες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το κατά πολύ αυξημένο κόστος παραγωγής, οι αυτοαπασχολούμενοι της πόλης βλέπουν τον τζίρο να μειώνεται συνεχώς, οι φοιτητές αδυνατούν να ανταποκριθούν στα υψηλά ενοίκια. Οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι και η όποια αύξηση δόθηκε στον κατώτατο μισθό εξανεμίζεται σε χρόνο μηδέν λόγω της ακρίβειας.
Η ελπίδα βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν!
Η εργατική τάξη, ο λαός μας έχει και την πείρα, και το θάρρος, και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τη σημερινή κατάσταση. Ο χειμώνας που έρχεται μπορεί να είναι χειμώνας γεμάτος αγώνες και μάχες, που θα δίνει ελπίδα και κουράγιο σε όλο το λαό μας. Ήδη, σε πολλούς χώρους δουλειάς έχουν ανάψει εστίες αντίστασης.
Δεν δεχόμαστε να ζούμε με τις «ελεημοσύνες», τα pass και τα voucher. Δεν δεχόμαστε να υπάρχουν λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα. Δεν δεχόμαστε να βγουν οι λαϊκές κατοικίες στον πλειστηριασμό. Δεν δεχόμαστε τα παιδιά μας να μην μπορούν να σπουδάσουν. Δεν είναι σύγχρονο και ρεαλιστικό να συμβιβαζόμαστε με τα λίγα!
Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας, συμμετέχουμε μαζικά στη σύσκεψη και οργανώνουμε τον αγώνα μας!

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.28
Δύση: 18.01
Σελήνη
4 ημερών
1866
Μάχη στους Λάκκους της Κρήτης και πυρπόληση του χωριού από τους Τούρκους.
1868
Ο γηραιός αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης αποβιβάζεται στον Μυλοπόταμο Κρήτης για να ενισχύσει την Επανάσταση στη νήσο.
1895
Στο χωριό Βρύσες Αποκορώνου Κρήτης συγκρούονται οι επαναστάτες της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής με τον τουρκικό στρατό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»