Συγχαρητήρια της Ασημίνας Σκόνδρα στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Η Καρδιτσιώτισσα  Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, με τον θρίαμβό της, κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και  έγραψε ιστορία!
Στον τελικό των 35 χλμ βάδην του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Μόναχο, τερμάτισε στην πρώτη θέση, αποσπώντας το χρυσό μετάλλιο!

Άξια συγκαταλέγεται στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, αποτελώντας παράλληλα, παράδειγμα για τη νεολαία μας, για την συνέπειά της, την εργατικότητά της και τη σεμνότητά της.
Συγχαρητήρια Αντιγόνη!  Έκανες υπερήφανη, την Καρδίτσα  και όλη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή σου Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο και στην οικογένειά σου.
Εύχομαι ολόψυχα να έχεις υγεία και οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη…»

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.45
Δύση: 17.36
Σελήνη
10 ημερών
1784
Στον Γαλατά Κωνσταντινουπόλεως αποκεφαλίζεται ο νεομάρτυρας Δημήτριος.
1827
Ελληνικά επαναστατικά τμήματα δέχονται επίθεση από τον Κιουταχή στο Καματερό Αττικής.
1958
Τούρκοι καίνε Ελληνικά καταστήματα στην Λευκωσία και επιτίθενται ακόμα και εναντίον των πυροσβεστών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!