Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων της πεδινής λεκάνης του ποταμού Καλέντζη

altΑυτοψία στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων όπου εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των τάφρων και ρεμάτων της πεδινής λεκάνης ποταμού Καλέντζη αυτή την περίοδο πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ Τέλιος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αυτή την περίοδο γίνονται εργασίες στις περιοχές Αμπέλου, Αγία Παρασκευή, Δασοχώρι και στην ευρύτερη περιοχή των Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σοφάδων.
Το έργο αφορά εργασίες αποκατάστασης των καταστροφών και καθαρισμούς ποταμών
που προήλθαν από τις καταστροφές που προκλήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από τις έντονες βροχοπτώσεις στην ΠΕ Καρδίτσας. Συγκεκριμένα προβλέπονται εργασίες καθαρισμού τάφρων και ρεμάτων, εκβαθύνσεις, κατασκευή αναχωμάτων, διάφορες χωματουργικές εργασίες, εκρίζωση δέντρων κλπ στην ορεινή και πεδινή λεκάνη του ποταμού Καλέντζη καθώς και άλλες εργασίες που κρίνονται απαραίτητες για την αποτελεσματική διόδευση του αντιπλημμυρικού όγκου και την αντιμετώπιση των προβλημάτων ροής που προκύπτουν στο παραπάνω δίκτυο.


 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.14
Δύση: 19.35
Σελήνη
18 ημερών
326 π.Χ.
Διάβασις του Υδάσπου ποταμού και μεγαλειώδης νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου επί του βασιλέως Πώρου των Ινδιών.
1821
Επίθεση του Ελληνικού Στόλου στην Ερεσσό Λέσβου.
Επανάσταση στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
1866
Οι Κρήτες επαναστάτες ζητούν περισσότερες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις από την Πύλη.
1920
Το 3/40 Σύνταγμα Ευζώνων απελευθερώνει το Καραγάτς, προάστειο της Αδριανουπόλεως.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν τις Κυκλάδες, εκτός από τις νήσους Σέριφο, Κέα και Μήλο, τις οποίες κατέλαβαν οι Γερμανοί.
1944
Ισχυρές βουλγαρικές δυνάμεις αναγκάζονται να διακόψουν τις επιχειρήσεις βόρεια της γέφυρας Παπαδών Δράμας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!