Ειδήσεις

Αρχίζουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κουμουνδούρου

altΑπό την Πέμπτη 26 Μαΐου ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Κουμουνδούρου στην πόλη της Καρδίτσας. Ο ανάδοχος του έργου ήδη έχει προχωρήσει σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας στις σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι 31 Μαΐου οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Να σημειωθεί ότι η ασφαλτόστρωση της Κουμουνδούρου εντάσσεται μέσα στο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την πόλη και ορισμένα χωριά της Καρδίτσας. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ασφαλτοστρωθεί το προηγούμενο διάστημα οι οδοί Υψηλάντου, Ιεζεκιήλ και Αθ. Μπλατσούκα.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.53
Δύση: 17.29
Σελήνη
6 ημερών
969
Ο Στρατηγός Μιχαήλ Βούρτζης απελευθερώνει την Αντιόχεια από τους Άραβες.
1827
Δύναμη 1.000 Κρητών και άλλοι 100 αγωνιστές αποβιβάζονται στην Γραμβούσα της Κρήτης και αναζωπυρώνουν τον Αγώνα στο νησί.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει τα Πέντε Πηγάδια και την Κλεισούρα.
1921
Η συνδιάσκεψη των Μεγάλων Δυνάμεων κατακυρώνει ολόκληρη την ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο στην Ιταλία.
1940
Ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς απαντά με το ιστορικό "ΟΧΙ" στο τελεσίγραφο της ιταλικής κυβέρνησης.
1941
Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη καλύπτεται από δάφνες καθώς ο λαός των Αθηνών εορτάζει την πρώτη επέτειο του "ΟΧΙ".

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!