Ειδήσεις

Νέα επένδυση για τον ΑΣΚ με το Δημήτρη Χατζή

altO Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Δημήτρη Χατζή στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Ο 21χρονος, ύψους 2.08 μ. φόργουορντ-σέντερ αποτελεί έναν ακόμη νέο αθλητή που εντάσσεται στην ομάδα μας με το βλέμμα στο παρόν αλλά και το μέλλον, στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος, που εξελίσσεται κάθε χρόνο και πιο δυναμικά.

O Δημήτρης Χατζής γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 2003 και ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της ΔΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη, συνέχισε στη HOOP και μετά την επιστροφή του στη ΔΕΚΑ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2022 με το Περιστέρι. Παράλληλα αγωνίστηκε τα δυο προηγούμενα χρόνια με το Φιλαθλητικό Ζωγράφου στο πρωτάθλημα της National League 1.
Ο Χατζής επίσης μετράει 15 συμμετοχές και 45 πόντους με την Εθνική Ομάδα των Νέων Ανδρών, με την οποία κατέκτησε το 2023 το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Καλωσορίζουμε το Δημήτρη στον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
4 ημερών
1905
Τα ανταρτικά σώματα του Ανθλγού Γ. Κατεχάκη (Ρούβα) και του Υπλγού Πέτρου Μάνου αποκρούουν σφοδρή τουρκική επίθεση στο ύψωμα Μουρίκι του όρους Σινιάτσικο Κοζάνης, υποχρεώνοντας τους εχθρούς να τραπούν εις φυγήν με μεγάλες απώλειες.
1941
Βυθίζεται στον Κορινθιακό κόλπο από γερμανικά βομβαρδιστικά το γεμάτο τραυματίες πλωτό νοσοκομείο "Ελληνίς" με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Χ. Ρεβίδη και το "Έσπερος" έξω από το Μεσολόγγι. Έναρξη εισόδου βουλγαρικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη, μετά από έγκριση του Γερμανικού Στρατού. Ο Αντιστράτηγος Αλ. Παπάγος, παρά την κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο αλβανικό μέτωπο από την γερμανική εισβολή στην Μακεδονία, συνιστά με διαταγή του προς την Στρατιά Ηπείρου την συνέχιση του αγώνα μέχρι το έσχατο όριο των δυνατοτήτων της.
1967
Ο Γ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει με πραξικόπημα την διακυβέρνηση της χώρας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!