Ειδήσεις

Η INSS Χορηγός του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με τιμή και υπερηφάνεια, ανακοινώνει πως η «InnovativeSolutions& Services - INSS», εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συστημάτων πληρωμών, για ακόμη μία χρονιά, αποτελεί χορηγό της ανδρικής ομάδας.
Η INSS προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες λύσεις πληρωμών που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των εμπόρων και τις εναλλασσόμενες απαιτήσεις των πελατών, τηρώντας παράλληλα τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Με την καινοτομία, την ευχρηστία και με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε κάθε μέθοδο και λύση πληρωμών, η INSS μοιράζεται το κοινό όραμα με το Σύλλογό μας για τις συναλλαγές που έρχονται από το μέλλον…στο παρόν.
Η  InnovativeSolutions& Services - INSS παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα χρεωστικών και πιστωτικών καρτών για Τράπεζες και εφαρμογές πληρωμών σε Εταιρείες ,καθώς και εξοπλισμό για παρακολούθηση  Συστημάτων Logistics. Η INSS παρέχει υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των καρτών, ξεκινώντας από το σχεδιασμό, μέσω της εξατομίκευσης έως τη φυσική έκδοση και τις υπηρεσίες backoffice.
Ο τεχνολογικός της εξοπλισμός υποστηρίζει υπηρεσίες για τους αγοραστές σε σχέση με διάφορα κανάλια απόκτησης. Στις παραπάνω παροχές συγκαταλέγεται ο σχεδιασμός λύσεων έως την ενοποίηση με τα υπάρχοντα συστήματα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης συσκευών και όλων των απαραίτητων πιστοποιήσεων.
Επιτραπέζιες ή φορητές συσκευές POS με πολυλειτουργικό σχεδιασμό, «έξυπνες» ταμειακές μηχανές με λειτουργικό android, ολοκληρωμένα Συστήματα Αυτοματοποιημένων Πληρωμών (APS), tablets συναλλαγών, τεχνολογίες έκδοσης και λειτουργίας καρτών πληρωμής σύμφωνα με τα αυστηρά διεθνή πρότυπα, συνθέτουν την πιο αξιόπιστη εταιρία στο συγκεκριμένο κλάδο, με συνεργασίες διεθνούς εμβέλειας.
Με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας μας, ο Γενικός Διευθυντής της INSS κ. Λεωνίδας Πατρίκιος δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά για άλλη μια χρονιά η Εταιρεία μας, θα υποστηρίξει την προσπάθεια του ΑΣΚ. Εκτός από χαρά, είναι και τιμή να είμαστε συμμέτοχοι στην προσπάθεια της Ομάδας, στη δύσκολη πρώτη κατηγορία».

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.39
Δύση: 16.58
Σελήνη
25 ημερών
1826
Ο Καραϊσκάκης, μαζί με το ιππικό του Χατζημιχάλη, κατατροπώνει τους Τούρκους στο Τουρκοχώρι Λιβαδειάς.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κορυτσά.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Δέλβινο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"