Ειδήσεις

Ήττα για την ομάδα της Αναγέννησης στη Θεσσαλονίκη

altΤην ήττα γνώρισε η ομάδα της Αναγέννησης στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Β’ με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Η πρώτη φάση της αναμέτρησης ήρθε στο 12ο λεπτό και ανήκε στην ομάδα μας. Ο Μπενγκόα έπιασε ένα σουτ στην κίνηση, όμως ήταν άστοχο.

Ο ΠΑΟΚ Β’ άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό. Ο Τσαούσης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παναγιώτου με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα για το 1-0.
Η Αναγέννηση προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα.
Στο 24ο λεπτό ο Μπενγκόα έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση, όμως ο Ταλιχμανίδης απέκρουσε.
Ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά των γηπεδούχων να απαντήσουν. Ο Κούτσιας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Γκέκας με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε.
Η Αναγέννηση ισοφάρισε στο 27ο λεπτό. Ο Σταμόπουλος έκανε τη σέντρα, αυτή έφτασε στον Μπραμπίγια και εκείνος με εξαιρετικό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.
Στο 31ο λεπτό ο Κούτσιας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως ο Γκέκας τον πρόλαβε και μάζεψε την μπάλα.
Ο Μπενγκόα εκτέλεσε το φάουλ στο 44′ ο Γκίνη πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά άουτ.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με σκορ 1-1.
Η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ήρθε στο 57ο λεπτό όταν ο Μπενγκόα εκτέλεσε το φάουλ και ο Ταλιχμανίδης απομάκρυνε πριν ο Κοτσώνης πιάσει την κεφαλιά.
Στο 60ο λεπτό ο Γκίνη έκανε το σουτ, όμως ο Ταλιχμανίδης μπλόκαρε με δυσκολία.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη anagenisifc.gr – κλικ εδώ -
 

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.08
Δύση: 19.58
Σελήνη
17 ημερών
1470
Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
1913
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη.
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!