Η Θεσσαλία στην έκθεση Salon de Vacances 2023 στις Βρυξέλλες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην  τουριστική έκθεση Salon de Vacances 2023 στις Βρυξέλλες. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 εκθέτες και πλήθος κόσμου που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για τους τουριστικούς προορισμούς της Θεσσαλίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φιλοξενήθηκε σε ένα λειτουργικό χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ. Το χώρο της Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο κ.  Διονύσιος Καλαμβρέζος ενώ η Περιφέρεια συμμετείχε σε εκδήλωση προβολής του γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επενδύει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Μετά την επιτυχημένη παρουσία, αποφασίστηκε η συμμετοχή στην Salon de Vacances και το 2024, καθώς στον τομέα του τουρισμού η επαναληψιμότητα των δράσεων οδηγεί σε ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.43
Δύση: 17.42
Σελήνη
27 ημερών
1807
Καρατόμηση από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη του Μεγάλου Διερμηνέα Αλεξ. Σούτσου.
1863
Ορκίζεται ως Βασιλεύς των Ελλήνων ο πρίγκηψ της Δανίας Γεώργιος.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται αποφασιστικά κατά των τουρκικών δυνάμεων στα Γιαννιτσά.
Ελληνικό ναυτικό άγημα και διλοχία πεζικού απελευθερώνουν την Σαμοθράκη.
1943
Το Στρατηγείο Μέσης Ανατολής διατάσσει τους Ιερολοχίτες και τους Άγγλους καταδρομείς να εκκενώσουν τη Σάμο.
1944
Η ΙΙΙ Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία εγκαταλείπει το πεδίο της μάχης στην Ιταλία και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελεύθερη Αθήνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!