Πρόσκληση συμμετοχής στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη IDFD

(5th International Dance Festival Disability)
Η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο   5ο  Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (5th International Dance Festival Disability),  που  θα  πραγματοποιηθεί  στην Καρδίτσα  και  στη Λίμνη  Πλαστήρα  στις 3 - 4 - 5 Ιουνίου 2022.
Το Φεστιβάλ - θεσμός της πόλης της Καρδίτσας και της χώρας μας θα υλοποιηθεί φέτος για 9η συνεχή φορά σε πανελλήνιο επίπεδο και για 5η σε διεθνές, με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων χορού και καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παρουσίαση χορευτικού έργου και επιπλέον μια ποικιλία δράσεων με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων και επιστημόνων. Προετοιμαζόμαστε κανονικά και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να είμαστε για μια ακόμα χρονιά μαζί, στην ίδια σκηνή, στην όμορφη περιοχή μας!Φυσικά, για την προετοιμασία της διοργάνωσης θα ληφθούν υπόψη όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και τα μέτρα που θα απαιτούνται για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που ισχύουν λόγω COVID-19 τα τελευταία δύο χρόνια δεν επηρεάζουν τη δημιουργικότητα και το στόχο μας! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, ακολουθώντας τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Πρόσκληση για συμμετοχή αποστέλλεται σε φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, καθώς και σε Ομάδες Χορού ΑμεΑ και μεικτές Ομάδες Χορού από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο. Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ με τη φόρμα συμμετοχής και να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση! Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής αίτησης συμμετοχής είναι 25/4.Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις. Αναμένουμε με χαρά τις αιτήσεις συμμετοχής σας! Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email xorosanapiria@gmail.com
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.
Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία
Δρυάδες εν Πλω
Η Πρόεδρος
Μαρία Καραπαναγιώτη 
εκπαιδευτικός χορογράφος χοροθεραπεύτρια
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.28
Δύση: 18.01
Σελήνη
4 ημερών
1866
Μάχη στους Λάκκους της Κρήτης και πυρπόληση του χωριού από τους Τούρκους.
1868
Ο γηραιός αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης αποβιβάζεται στον Μυλοπόταμο Κρήτης για να ενισχύσει την Επανάσταση στη νήσο.
1895
Στο χωριό Βρύσες Αποκορώνου Κρήτης συγκρούονται οι επαναστάτες της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής με τον τουρκικό στρατό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»