Υπό τη σκιά της σε εξέλιξη ευρισκόμενης πανδημίας του κορωνοϊού και σ’ ένα βαριά χτυπημένο από τη θεομηνία του Ιανού χωριό, με τις πληγές του, ακόμα ορθάνοιχτες, να προκαλούν πάμπολλα προβλήματα στην καθημερινότητα των Οξυωτών και να δυσκολεύουν την πρόσβαση στο χωριό ακόμα και μέσω κεντρικών οδικών αρτηριών, διοργανώθηκε για φέτος, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια απραξίας, ο καλοκαιρινός χορός του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας».
.
|
![]() |
||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!