Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, στην «Λογοτεχνική Γωνιά», στην Λάρισα, η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Αγγελίδη με τίτλο «Θα νικήσουμε – Το ημερολόγιο του αγώνα κόντρα στο μαύρο της ΕΡΤ». Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Λάρισας Π. Σάπκας και Π. Νταής, Λαρισαίοι πολλοί από τους οποίους είχαν συμμετάσχει ως αλληλέγγυοι στον αγώνα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και δημοσιογράφοι.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!