altΟι Αερολέσχες της Καρδίτσας την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα, στα πλαίσια της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ τους στο κοινωνικό σύνολο του νόμου Καρδίτσας - ΤΡΙΚΑΛΩΝ αλλά και των υπολοίπων νόμων της Θεσσαλίας για να γνωρίσουν την Αεροπλοΐα αλλά και γενικότερα το αεροπορικό γίγνεσθαι, θα διεξάγουν πτήσεις για το κοινό με τα Αεροσκάφη τους στο Αεροδρόμιο Μυρίνης , μαζί με τις πτήσεις του Thessaly Greece Hot Air Balloon Festival 2024.

Θα κληρωθούν στο κοινό που θα παρευρεθεί, 3 δωρεάν πτήσεις με τα Αεροσκάφη και 1 με Αερόστατο.
Θα μεταδίδεται ζωντανή εικόνα σε τηλεόραση στο έδαφος, από κάμερα που θα είναι τοποθετημένη σε Αερόστατο, ώστε ακόμα και αυτοί που δεν θα μπορέσουν να κάνουν πτήση να βλέπουν Live την θέα που θα έχουν οι επιβάτες του Αερόστατου.
Σπάνιες φωτογραφίες από αυτό το υπερθέαμα μπορεί να βγάλει ελεύθερα το κοινό με φόντο τα πολύχρωμα Αερόστατα στο χρυσό ηλιοβασίλεμα της οροσειράς των αγράφων , η το σούρουπο που τα Αερόστατα θα φωτίζουν τον βραδινό ουρανό.
Η είσοδος στον χώρο του Αεροδρομίου είναι ελεύθερη για όλους .
Δηλώσεις συμμετοχής στην κλήρωση θα γίνονται στην χώρο της γραμματείας. Επίσης μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο για τις πτήσης των αεροστάτων ηλεκτρονικά στο link https://www.more.com/walk/children/festival/thessaly-greece-hot-air-balloon-festival-2024/

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
3 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!