Μεγάλη είναι η επιθυμία Δήμων, Συλλόγων, Οργανώσεων, επιχειρηματιών, μα και απλών πολιτών από όλη την Ελλάδα, να αποστείλουν βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς στο Δήμο Μουζακίου. Έτσι, η Δημοτική Διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται αυτή τη στιγμή οι πληγέντες στις πλημμυρόπληκτες περιοχές.
Ειδικότερα, το απαραίτητο υλικό είναι:
-Εμφιαλωμένο νερό
-Συσκευασμένα τρόφιμα, (ξηρά τροφή), κονσέρβες φαγητού και γάλακτος.
-Είδη υγιεινής, καθαριστικά, απολυμαντικά.
-Φαρμακευτικό υλικό πρώτων βοηθειών.
-Είδη ένδυσης και υπόδησης.
-Κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα, στρώματα.
-Ζωοτροφές για παραγωγικά και οικόσιτα ζώα.
Επίσης, ο Δήμος Μουζακίου ενημερώνει ότι συγκροτούνται ομάδες εθελοντριών/ών για τον καθαρισμό σπιτιών πλημμυροπαθών στις πληγείσες Τοπικές Κοινότητες.
Κάθε ενδιαφερόμενη/ος μπορεί να απευθύνεται κατά τις πρωϊνές ώρες, στην κ. Πολυμέρου Πέρσα (Τηλ. Κιν. 6986085525) που βρίσκεται στο Κέντρο Συγκέντρωσης Βοήθειας για πλημμυροπαθείς, στο Δημοτικό ΚινηματοθέατροΜουζακίου.
(Για οποιαδήποτε επιπλέον οδηγία ή πληροφορία, τόσο για προσφορά υλικής βοήθειας, όσο και για εθελοντική δράση, στα τηλ.: 2445350102 &Κιν.: 6974917510 Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Ζαρνακούπης).
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Η μύγα!
Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα. Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό: - "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;" Κι ο δεύτερος: - "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!" |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!
Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών
Περισσότερα