altΜεγάλη είναι η επιθυμία Δήμων, Συλλόγων, Οργανώσεων, επιχειρηματιών, μα και απλών πολιτών από όλη την Ελλάδα, να αποστείλουν βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς στο Δήμο Μουζακίου. Έτσι, η Δημοτική Διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται αυτή τη στιγμή οι πληγέντες στις πλημμυρόπληκτες περιοχές.

Ειδικότερα, το απαραίτητο υλικό είναι:
-Εμφιαλωμένο νερό
-Συσκευασμένα τρόφιμα, (ξηρά τροφή), κονσέρβες φαγητού και γάλακτος.
-Είδη υγιεινής, καθαριστικά, απολυμαντικά.
-Φαρμακευτικό υλικό πρώτων βοηθειών.
-Είδη ένδυσης και υπόδησης.
-Κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα, στρώματα.
-Ζωοτροφές για παραγωγικά και οικόσιτα ζώα.

Επίσης, ο Δήμος Μουζακίου ενημερώνει ότι συγκροτούνται ομάδες εθελοντριών/ών για τον καθαρισμό σπιτιών πλημμυροπαθών στις πληγείσες Τοπικές Κοινότητες.
Κάθε ενδιαφερόμενη/ος μπορεί να απευθύνεται κατά τις πρωϊνές ώρες, στην κ. Πολυμέρου Πέρσα (Τηλ. Κιν. 6986085525) που βρίσκεται στο Κέντρο Συγκέντρωσης Βοήθειας για πλημμυροπαθείς, στο Δημοτικό ΚινηματοθέατροΜουζακίου.

(Για οποιαδήποτε επιπλέον οδηγία ή πληροφορία, τόσο για προσφορά υλικής βοήθειας, όσο και για εθελοντική δράση, στα τηλ.: 2445350102 &Κιν.: 6974917510 Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Ζαρνακούπης).

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.12
Δύση: 18.33
Σελήνη
25 ημερών
1690
Έλληνες και Ενετοί απελευθερώνουν από τους Τούρκους τον Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου.
1834
Η Αθήνα ονομάζεται πρωτεύουσα του Εληνικού Κράτους.
1906
Αποβιβάζεται στη Σούδα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλ. Ζαΐμης, ως δεύτερος Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!