alt«Είναι πολιτική αλητεία,να διασπείρετε ψεύδη και ανακρίβειες, καταπατώντας θεσμικές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες και να διασύρετε τη χώρα.Όλη σας η πορεία, βασίζεται σε κατασκευασμένα σκάνδαλα, ψέματα, ιδεοληψίες και εμμονές. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.» είπε η Βουλευτής Α. Σκόνδρα, απευθυνόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία της στην Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

Χαρακτηριστικά είπε ακόμα:
Η τρίτη κατά σειράπρόταση μομφήςπου καταθέτειο ΣΥΡΙΖΑ, κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, από το 2019 και ένθεν. Μοιάζει και σαν έθιμο, μία κάθε χρόνο.
Σας εμπνέει η αναστάτωση και η πόλωση,εκεί στην αξιωματική αντιπολίτευση.Αρέσκεστε στο να δυναμιτίζετε το πολιτικό σκηνικό, γιατί αυτό, σας κάνει να νιώθετε, ότι έχετε πολιτική υπόσταση.
Τώρααμφισβητείτε το κυβερνητικό ήθος, με αφορμή νόμιμες επισυνδέσεις. Επικαλείστε την προάσπιση, του Κράτους Δικαίου και του απορρήτου των επικοινωνιών. Ξαφνικά παρουσιάζεστε ως υπέρμαχοι της Δικαιοσύνης και της διαφύλαξης των θεσμών.
Ποιοι;Εσείς;Από πότε;
Μήνες μετά την εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές,τότε που ο ΣΥΡΙΖΑδεν δέχτηκε να επεκταθείηέρευνακαι γιατην περίοδοδιακυβέρνησής του. Τότε που ευτέλισε και πρόσβαλε πρωτόγνωρα, την κοινοβουλευτική διαδικασία, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.
Φάρσα κάνετε κύριοι συνάδελφοι;
Εσείς δεν ήσασταν, που λίγο πριν τις εκλογές του 2019, υποβαθμίσατεαπό κακούργημα σε πλημμέλημα, το αδίκημα χρήσης, κακόβουλων λογισμικών;Υποθέτω ότι αντιλαμβάνεστε, την αντίφαση μεταξύ των λόγων και των πράξεων σας. Διαφορετικά, ή έχετε σοβαρό πρόβλημα ήθεωρείτε τους πολίτες ανόητους, που αυτό είναι ακόμα σοβαρότερο.Ανάγετε τις συνακροάσειςσε μείζον ζήτημα, με την ονείρωξη, πως θα μπορούσε να ρίξει το Μήτσακη.
Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σας,να βρείτε αντίβαρο απέναντι στον πολιτικό εξευτελισμό, που υφίσταστε από την «Υπόθεση Καλογρίτσα» και τουςδύο πρώην Υπουργούς σας, που είναι κατηγορούμενοι στο Ειδικό Δικαστήριο.
Ο πανικός, σε συνδυασμό με τον άκρατοτυχοδιωκτισμό σας, σας οδηγεί στην πλήρη αδιαφορία,για την ουσία του κοινοβουλευτισμού και το αξιακόσύστημα του πολιτεύματός μας.
Όλη σας η πορεία, βασίζεται σε κατασκευασμένα σκάνδαλα, ψέματα, ιδεοληψίες και εμμονές. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.
Το 2015, η Κυβέρνηση Σαμαρά, πήγε σε εκλογές υπό την σκιά, της σκευωρίας σας, για την “Novartis”. Μιας σκευωρίας, για την οποία, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα κατηγορούμενα επίσης σεειδικό δικαστήριο.
Και όχι μόνοδεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη, από τον ελληνικό λαό, αλλά τώρα, που πλησιάζουμε πάλι σε εκλογές, καλλιεργείτε και επενδύετε στον μύθο των υποκλοπών, χωρίς καμία ουσιαστική χρησιμότητα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Μπροστά στο φόβο της ήττας και του πολιτικού αφανισμού σας, επιστρατεύετε ανήθικες τακτικές, στοχεύοντας στις αρχές, στις αξίες, στην ηθική και στην αξιοπρέπεια της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Μας κατηγορείτε, ότι παραβιάσαμε το Σύνταγμα και την θεσμική λειτουργία, ενώ ο Πρωθυπουργός, αντιλαμβανόμενος το θεσμικό κενό,στην ΕΥΠ και στην ΑΔΑΕ, προχώρησε ήδη,σε νομοθετικές ρυθμίσεις.
Είναι πολιτική αλητεία,να διασπείρετε ψεύδη και ανακρίβειες, καταπατώντας θεσμικές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες και να διασύρετε τη χώρα, για ακόμα μια φορά.Όλοι έχουμε εμπεδώσει, ότι σας είναι αδιάφορηκαι η εσωτερική και η εξωτερική ασφάλεια.Τεχνηέντως, επιδιώκετε την αποσταθεροποίηση και εκθέτετε την Ελλάδα διεθνώς.
Πρόσφατα,στήσατε μια απάτη, πάνω σε ένα δήθεν νεκρό παιδί, τη μικρή Μαρία. Κακό θέατρο, κακή πολιτική, κακή ιδέα συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, να εργαλειοποιήσετε ένα παιδί, προσπαθώντας να εκθέσετε την Κυβέρνηση και παράλληλα, να αναδείξετε τον ανθρωπισμό σας.
Ο επίπλαστος ανθρωπισμός και οι κοινωνικές σας ευαισθησίες, διαρκούν όσο διαρκεί η δημοσιότητα. Κατά τ’ άλλα, αγνοείτε τις ανάγκες των συμπολιτών μας και της κοινωνίας.Το αποδείξατε όταν κυβερνήσατε, με τις φοροεπιδρομές, το Νόμο Κατρούγκαλου, το μεταναστευτικό, τις κατασχέσεις και τόσα άλλα.
Αντί να μεριμνήσετε για τους πολίτες, καταχραστήκατε την εξουσία που σας δόθηκε, στήνοντας διαγωνισμούς, για τον τηλεοπτικό αέρα. Όπως αέρας κοπανιστόςήταν όλη η διακυβέρνησή σας.
Αλλά και τώρα είστεπάντα απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές και τις εθνικές θέσεις, πάντα στείρα αντιπολίτευση,ποτέ συγκροτημένες προτάσεις και ποτέ σοβαρά επιχειρήματα.
Κάποιος πονηρός θα σκεφτόταν,πως ικανοποιείστε με τις κρίσεις και επιδιώκετε τις διαμάχες. Πως δεν σας ενδιαφέρει η θέση της Ελλάδας, στον παγκόσμιο χάρτη, δεν επιζητάτε την δημοσιονομική σταθερότητα, δεν νοιάζεστε καν για τους πολίτες. Ακολουθείτε την τακτική της σουπιάς. Εκμεταλλεύεστε τυχαία γεγονότα,  παγκόσμιες κρίσεις και κακές συγκυρίες, και με βαρύγδουπες κατηγορίες,προσπαθείτε να θολώσετε το πολιτικό τοπίο.
Από τον Ιούλιο του 2019, έχουμε κληθεί ως κυβέρνηση να αντιμετωπίσουμε, πολλές, εξωγενείς, παράλληλες και πρωτόγνωρες κρίσεις.Τις διαχειριστήκαμε με επιτυχία και ταυτόχρονα, εργαστήκαμε για την ασφάλεια, την πρόοδο και το μέλλον του τόπου μας.Η στρατηγική μας, είχε αποτελέσματα και αυτό είναι καταγεγραμμένο και δεν μπορείτε με τίποτα, να το παραποιήσετε.
Η σημερινή συζήτηση, είναι μια ακόμα παράσταση με τίτλο: «Η κορύφωση του δράματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Μια πρόταση δυσπιστίας, που άργησε, μόνο έξι μήνες, για να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις εκλογές…
Εμείς όμως,θα απαντήσουμε με τα πεπραγμένα μας και θα συγκριθούμε με την «Πρώτη φορά Αριστερά». Στις εκλογές που έρχονται, θα κριθεί η επιτυχία ή η αποτυχία της Κυβέρνησης, εκεί θα αποδοθούν, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Μέχρι να φτάσει αυτή η μέρα,  στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν χρήσιμο να συμφιλιωθείτε με την ιδέα, ότικαι την επόμενη τετραετία, θα βρίσκεστεστα ίδια έδρανα της αντιπολίτευσης.
Στην ίδια θέση θα σας αφήσει ο ελληνικός λαός, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μια νέα, ισχυρή εντολή διακυβέρνησης της χώρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.27
Δύση: 18.42
Σελήνη
4 ημερών
717
Ανέρχεται στον θρόνο της Αυτοκρατορίας ο Λέων Γ΄, ιδρυτής της Δυναστείας των Ισαύρων.
1821
Ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός κηρύσσει την έναρξη της Επαναστάσεως στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πατρών.
1826
Ο Κιουταχής επιχειρεί να καταλάβει το νησί Κλείσοβα, απέναντι από το Μεσολόγγι.
1833
Πεθαίνει στο Παρίσι ο Αδαμάντιος Κοραής.
1838
Πρώτος επίσημος εορτασμός της ημέρας ως Εθνικής Εορτής.
1854
Ο Ν. Φιλάρετος από το Προμύριο Πηλίου κηρύσσει την Επανάσταση στο Πήλιο.
1896
Τελούνται στο καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.
1905
Το Σώμα του Υπολοχαγού Βάρδα προσβάλλει το βουλγαρικό χωριό Χαγορίτσανη και προκαλεί μεγάλες απώλειες στους κομιτατζήδες.
1932
Τελούνται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου στον χώρο μπροστά από τη σημερινή Βουλή των Ελλήνων.
1938
Εγκαινιάζεται στην Αθήνα ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της Ελλάδος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"