Δείτε live τη συνεδρίαση

altΜάχη «κορυφής» διεξάγεται σήμερα στη Βουλή, στην αυλαία της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται πως θα έχουν μια από τις πιο σκληρή τους μονομαχίες, σε μια συζήτηση που αποτελεί «προάγγελο» της πορείας έως τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει σύγκριση των πεπραγμένων της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επικεντρώσει στα αποτελέσματα των ερευνών της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις έξι προσώπων.

Οι ομιλίες των αρχηγών θα ξεκινήσουν με την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και θα ακολουθήσει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρινής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ εκτός Αθηνών βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Η διαδικασία στη Βουλή θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας, η οποία, για να γίνει δεκτή πρέπει να εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

Περισσότερα στο cnn.gr - εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.48
Σελήνη
10 ημερών
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"