«Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου η χρηματοδότηση των αθλητικών Σωματείων»

Συνάντηση Γ. Κωτσού με Λ. Αυγενάκη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, όπου συζήτησε το νέο θεσμικό πλαίσιο που ορίζει την εγγραφή όλων των ερασιτεχνικών Σωματείων στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός ενημερώθηκε και για τη χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης ζημιών του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού μας, ένα κοινό αίτημα των τοπικών φορέων, για το οποίο μέχρι στιγμής η Γ.Γ.Α. έχει δείξει έμπρακτα, μεγάλο ενδιαφέρον ικανοποίησής του.

Επιπλέον, ο κ. Κωτσός έθεσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού το σημαντικό θέμα της οικονομικής στήριξης των αθλητικών Σωματείων που επλήγησαν καίρια από τα μέτρα ενάντια στην πανδημία του νέου κορωνοϊού.
Ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν χρηματοδοτηθεί όλα τα αθλητικά Σωματεία που έλαβαν σχετική έγκριση μέχρι 1/2/2021.  
Σε δήλωσή του γι’ αυτή την πολύ θετική εξέλιξη, ο κ. Κωτσός τόνισε:
«Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή μας, η ουσιαστική στήριξητου αθλητισμού αποτελεί άμεση προτεραιότητα. Το νέο θεσμικό πλαίσιο που ορίζει την εγγραφή όλων των ερασιτεχνικών Σωματείων στο μητρώο της Γ.Γ.Α., δίνει ξεκάθαρη λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ύπαρξης σωματείων… «σφραγίδων»(!) που μοναδικός σκοπός της ίδρυσής τους ήταν η εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων και όχι η ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδες στη χώρα μας.Με αποφασιστικότητα, πλήρη διαφάνεια και υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης, ξεκαθαρίζουμε το τοπίο! Παράλληλα, προχωρούμε σε πραγματική ενίσχυση των νόμιμων και μόνο αθλητικών σωματείων που προσφέρουν σημαντικό έργο στον τόπο».

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.12
Δύση: 18.11
Σελήνη
13 ημερών
1826
Ο Χουσεΐν Μπέης καταλαμβάνει μετά από 3ήμερο αγώνα την νησίδα "Βασιλάδι", προπύργιο του Μεσολογγίου.
1833
Συγκροτείται Ελληνικός Τακτικός Στρατός, αποτελούμενος από Πεζικό, Ιππικό, Πυροβολικό και Μηχανικό.
1913
Το Απόσπασμα Αχέροντα απελευθερώνει το Νεοχώρι και την κωμόπολη Φιλιάτες από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει…