Συνελήφθησαν σήμερα το βράδυ στο Βελεστίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, εννέα άτομα, κατηγορούμενα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα εννέα άτομα συμμετείχαν σε συνάθροιση - εκδήλωση που είχε λάβει χώρα, κατά το χρονικό διάστημα από 19-11-2020 το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-11-2020), σε παλαιό κτίσμα σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θέτοντας σε κίνδυνο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε έναν από τους συλληφθέντες, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -3.000- ευρώ, ως διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης, ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -300- ευρώ στον καθένα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.06
Δύση: 19.59
Σελήνη
14 ημερών
1651
Ο βενετικός στόλος συντρίβει τον τουρκικό, σε ναυμαχία μεταξύ Πάρου, Φολέγανδρου και Νάξου.
1771
Οι Τούρκοι θανατώνουν στην Αθήνα τον νεομάρτυρα Μιχαήλ Μπακνανά.
1906
Αλβανίζοντες και οπαδοί της ρουμανικής προπαγάνδας δολοφονούν σε ενέδρα τον Μητροπολίτη Κορυτσάς Φώτιο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!