Σε Αθαμανία και Περτούλι Κ. Αγοραστός και Χρ. Μιχαλάκης μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο «Λέανδρος»

Την Αθαμανία και το Περτούλι επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη,  προκειμένου να διαπιστώσουν την έκταση των ζημιών που προξένησε η κακοκαιρία «Λέανδρος». Επισκέφτηκαν τον οικισμό της Αθαμανίας του Δήμου Πύλης  όπου παρατηρείται ένα  σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, καθώς η πλαγιά του βουνού απέναντι από τον οικισμό διολισθαίνει, με αποτέλεσμα τα φερτά υλικά να έχουν μειώσει την κοίτη του ποταμού Μουτσιαρίτη με κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων για τον οικισμό.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν και  ενημερώθηκαν για τα προβλήματα στο οδικό τμήμα Γέφυρα Αλεξίου - Αρματολικό και στο δασικό δρόμο που συντηρεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και εξυπηρετεί την τοπική κοινότητα Αθαμανίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός πραγματοποίησε ακόμη αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης πρανών που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας  στην Εθνική Οδό Τρικάλων - Άρτας στο ύψος του Περτουλίου, με τη μέθοδο «τείχος του Βερολίνου».

«Η πρόσφατη κακοκαιρία προκάλεσε  αρκετά προβλήματα σε περιοχές του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκεφτήκαμε την περιοχή της Αθαμανίας όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο. Παράλληλα οι τεχνικές μας υπηρεσίες έχουν καταγράψει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο και δρομολογούμε άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες  αποκατάστασης. Ακόμη, επισκεφτήκαμε την περιοχή του Περτουλίου,  στο  τμήμα της Εθνικής Οδού Τρικάλων -Άρτας, όπου εκτελούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας με τη μέθοδο «τείχος του Βερολίνου» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.55
Δύση: 18.24
Σελήνη
24 ημερών
1822
Δύναμη 300 επαναστατών επιχειρεί να καταλάβει το Οχυρό του Κολινδρού Πιερίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει…